Tack

tack för en roligt kväll i går brudar!
Vi kolla på E.T. och livet är en schlager..
Pallar inte skriva kom nyss hem ifrån Valbo och har jobbat 7-16. Så är lite trött. här är bilderna ifrån igår..
 Lägger ut bilder på det jag shoppat idag sen..

   
     

IKväll_

Film kvällen.

Hej hej!
Fy fan va skönt att vara ledig i dag. Har jobbat 9 dagar i rak nu. Sen är jag ledig idag och jobbar 4 dagar till. Sen hoppas vi på att vara ledig minst 2 dagar:) vi får se. HAr vart hemma hos Mamma idag och fick en flask Absolut Mango och en väska.. fick väskan i försenad födelsedagsresent. och två tröjor av Madde.. Såg till att krille slutade tidigare för att vi skulle in till stan, men pallade inte så vi drar in imorn. jag ska köpa ett par klackskor och nått mer.. Funderar på att köpa en ny sängstomme den här månaden. Köpte två parfymer idag. Paris Hilton Just Me 199 kronor och Lacoste Touch of pink 655 kr.  <men vi får se. Snart kommer brudarna med läsk och chips, Så jag skriver igen imorn!


Min älskade Adidaströja:)

       

lunch

¨Tjena!
Är hemma på lunch, fast det är en rast som är längre än vanligt.. rä stressigt som fan på jobbet!! Känns drygt-.. Men det är ju penhgar. nej nu ska jga äta upp  min sallad, sen är det bara att börja jobba igen!

Ses


Turkan

igår var Elin Zällh hemma hos mig och var lite dryg. men du är rolig Elin.. hon satt och dregladde på mig. Snusko!! Sen höll hon på att skicka en massa mess till Hélen! Men jag ska tacka elin också det var hon som fixade min bloggsida:) Hon kan hon, fast det tog några timmar.. Sånt är livet.
Idag jobbar jag kväll, så himla drygt. Det är så himla stressigt.. tycker det är bättre att jobba dag.. men nu har jag bara en kväll till den här månaden. och den är imorn 12-22.. Inte skoj det inte..
Idag kommer syrran hem längtar så himla mkt. Ska dit när jag slutar. Hon kommer tro att hennes cykel är snodd, men det är jag som har lagat den och användt den medans hon har varit i Turkiet! Mamma kommer jag nog inte träffa först i helgen kanske.
Nej nu ska jag ut i det fina höstvädret.. ÄLSKA HÖSTEN; VINTER OCH VÅREN:)

Men ni får ha det bra.. har inte kunnat knäppt nå kort för min kamera är i turkan!

Hopp och hej


Underbart!

Har hittat ett par filmer om jag tycker väldigt mkt om.. Vägen ut & Livet är en schlager. Beställde dem på Ginza alldeles nyss. Sen råkade jag köpa några till också.. Jag älskar att köpa filmer, tror jag börjar bli en liten samlare faktiskt! fast det är mest svenska och disney filmer jag köper.. Det är lite skoj!..
Så nu tänkte jag ha en filmkväll med tjejerna på fredag:)

Nu sitter jag oich väntar på Elin. ´Hon skulle ha kommit efter fyra och nu är klockan tio i nio.. Haha. dykte upp lite problem på vägen!!
hade gott

      

Igår 3 år!

Hej!
Denna vecka som vi har framför oss ska jag jobba alla dagar utom fredag. Jobbar mest kvällar, men i helgen jobbar jag 7-16.. Och på Onsdag kommer Madde och Mamma hem. Då ska jag få lite presenter:) en fin väska av mamma tydligen. Men längtar till jag får träffa dem, och att dem får berätta hur dem har haft det.. Dem skulle skicka ett vy-kort, men ett sådan har jag inte sett av:)
Kollade på Andra Avenyn igår på webben och kollade även på avsnitten som går idag och imorn. Fan va jag ´hade längtat.. men fan att Angelica dog..
Är helt inne i den serien, den är så himla bra.. Det serien är nått jag verkligen rekomenderar!!

Idag ska jag städa kontoret, Kerstin brukar göra det. Men hon är på Mallis och då ville jag ställa upp..

Igår hade jag och Krille varit tillsammans i 3 år. Men han hade glömt det som vanligt, vilken romantisk pojkvän man har.. Men jag bryr mig inte faktiskt. Känns faktiskt mer som man är vänner än tillsammans! nån mer som känner så? Ni kanske inte vill svara på det isf..

Böna ligger och hugger efter flugor i soffan. Hon är riktigt grym på det faktiskt!


Andra avenyn

fan jag missar andra avenyn ikväll!! Satan, ska jkolla på webben ist. Nån som jag diggar stenhårt är Roland, han är så jäla skön asså!






igår var jag hos helen och patrik igen och åt tacos.. Det vra skit gott kan jag lova. har bytt omläggning på såret efter leverfläcken.. lägger ut en bild sen.. Pallar inte skriva mer.

Hej då!!


Ny vaken!

Hallå där.
 vaknade nyss och klockan är 16,00.. Har sovit en timma var så grymt jäla trött. Har jobbat. Ska till mupparna i kväll eller vid sex tiden. Eller beror på när lilla Honkamäki tänkte svara på mitt mess. Hon är lite seg på det kan man ju säga eller så bryr hon sig inte. Har suttit och tittat på en massa bilder på datan.Här kommer en bild från min student i somras:



VILKEN GÖR FULAST MIN????????

HAHAHA!

God kväll

nu har man precis kommit hem, ska slänga i mig lite fil och mussli. Sen är det sängen ska upp vid sju imorn bitti.. kvällen har gått bra p jobet ifall. Längtar till imorn ´kväll, fan va trevligt det ska bli.. Men det kan tyvärr inte bli sent för jag börjar 7.00 på morgonen efter.. tråkigt värre. men sånt är livet!

Hade!

en ny dag!

God morgon eller vad man ska säga. Idag har jag sovit till klockan 10, det var underbart. Känns som man skulle kunna som hala dan.. Skicka mess med syrran igår och dem har 42 grader varmt i turkiet. flygresan hade gott bra och incheckningen med:) Nu har jag suttit och tittat på youtube.com har hittat några riktigt på klipp.
http://www.youtube.com/results?search_query=charice+and+celine+dion&search_type=&aq=0&oq=charice+and+ce
Gå in och kolla på Charice, hon är fantasiskt duktig. Hon var med i Oprah och sjöng sen fick hon sjunga med Celine Dion på hennes turne.. Riktigt ballt:)
ska jobba i kväll, är inte taggad på det.. Men man måste ju ha pengar.. krille är hemma ifrån jobbet i dag han har feber. Så han ska bara ligga och mysa med Böna i sängen hela kvällen.. man blir ´ganska avis mår jag säga.
Jobbar hela helgen också, till och med ända fram tills fredag nästa vecka. MAn blir inte mkt ledig nu eller.. Bara för att många har eller åker på semester.. Men det är ju skönt för dem..Och jag ska inte klaga, det är skit bra att jag får jobba..
Imorn ska jag hem till Helen och Patrik och kolla på Lilla Jönsson ligan och mysa lite.. Elelr intee. men iaf.. Blir nog mest roligt som Patrik ska vara med, för då ska vi gör klipp 2 av hans dans på youtube. och plus att jag ska ta med en bättre kamra. Klippet heter pottan tierp, om ni skulle vilja gå in coh kolla på det..

 Det här är Patrik Stenmark känd igenom youtube klippet.. nej jag bara skoja.. han är en grymt rolig person iaf:)



Här är en liten ful bild på mig också:) och en lite normalare:) gissa vilken bild som är normal??
                                  




Ha en underbar dag!

middag!

hej igen..
Nu har man jobbat klart för flera timmar sen. Sitter hemma i soffan och halv kollar på cops med Krille och Jempa. Annars har jag inte gjort så mkt, var så himla trött efter jobbet.. Skulle vara lite gullig mot krille och laga mat till honom:) Portionen blev inte så liten(kolla nedan), men mätt blev han:) Nu är ljusen tända ska ta fram filten och kolla på idol och efterlyst.. det skulle vara nått fall om en 19 årig kille som hade mördat en 15 årig tje. Vart är världen på väg....  Ingenting förvånar en längre. tur att man inte gå ute själv på kvällarna..

Helen jag har försökt fått tag på dig hela dan. men du svara inte så mina mess. Sur??
Vet att du kollar på min blogg varje dag, det är därför jag skriver det här.. ring mig gumman!

Nej nu börjar sjukhuset..
Hade gott och ta hand om varandra.



Smärta!

God Morgon, gick upp 05.00. Och jag är skit trött,n¨är jag kollade på klockan senast i natt var hon väl vid 00.40 tiden. Så man har inte fått så mkt sömn.
Igår var jag ju till läkaren så att han skulle få kolla på min leverfläck. Men han tog bort den på en gång. Och lite extra hud. För i den andra han tog bort hittade dem en elakarad cellförändring. Så vi får hoppas på att det inte var någon fara.. Helen var så snäll så hon följde med.Idag har jag ont så ine helvete där. Det sitter precis på ett sånt ställe, så när man sitter trycks allt ihop. Synd om mig idag, ELLER INTE:)

Annars händer det inte så mkt idag, ska laga en god middag till mig och krille. kolla på asterix och obelix, idol och allt vad det är. Oc så jobbar jag till ett.

skicka mess till syrran nyss, så ringde hon upp. Hon, Mamma, Kenneth, johan och lisa sitter på Arlanda och äter mat. Det är skönt att dem äntligen kommer iväg. Men jag är faktiskt inte avundsjuk, för jag vågar iaf inte flyga.

Nej  nu ska morgonrocken av och kläderna på.. Skriver lite senare kanske.. Men vi hörs:)
Bye bye

Liv rädd

Idag ska jag till sjukhuset. Och jag som har sjukhusfobi. Mår illa när jag bara tänker på det. Hoppas att det inte är någon fara med min konstiga prick på ryggen.. men nått måste det ju vara det har dykt upp där bara på ett halv år.. Det är väldigt skumt. Jag ska samla mod innan jag går dit. Men jag har ju världen bästa läkare iaf..

I natt åker mamma och madde till turkiet, have a nice trip! Kommer sakna er och madde jag ska sköta din blommer så got jag kan.

Nej nu ska jag hoppas in i duschen:)
BYE


God natt!

har slutat jobba för en halv timme sen. Nu ska jag sitta vid internet sen stund. Sen kommer min säng ropa på mig:)
Så skönt.
Kolla in min kvällsmacka:) Mums..
Skagenröra, sallad, avokado och krydda:)


Natti natti

16.30-22.00

har inte gjort så mkt idag lagat mat och vart till madde. Lotta har vart extremt gosig. Så vi har lehgat och mys skit mycket.. När man vet att man ska jobba kväll orkar man inte ta för sig nått.. Då går man bara och väntar. men nu är det bara en timme tills jag ska gå..

jag hoppas att krille ringer terpsbyggen i veckan, så vi får en ny lägenhet nån gång.. vill inte bo här längre!!!
Men vi vet väl alla vilken tid det tar..



sängen

nu ligger jag i min underbara säng bredvid en hund och en pojkvän som snarkar.. Idag kom krille hem, vi har inget gjort så mkt.. Typ legat i sängen och varit ute och gått. Han hade saknat oss jätte mkt, ahan kramde mig i typ 5 minuter och busade mkt med lotta. imoen börjar man jobba igen och tisdag ska jág till läkaren och kolla om det finns några nya skumma leverfläckar.. Nu kan jag inte skriva längre, FÖR HELEN TERRAR MIG PÅ MSN! det är hennes fel;)
Hade gott,,

Helen Honkamäki

dagen efter!

Igår hade jag ju min lilla tjejkväll och jag är helt slut idag! Fast jag inte drack så mkt..
Vi blev 11 som åt tacos och en som kom senare. fan vagott det var jag åt som jag vet inte vad.
kommer ni ihåg mitt inlägg från den 9:onde sep? där skrev jag så här:
"Som sagt på fredag är det tjejkvällen, hoppas det kommer att bli kul. men det blir väl som vanligt. Att viss drar hem, vissa sitter i ett hörn och tråkar, vissa saknar pojkvännen som ringer var sjugonde minut, vissa vill till stan, bara grinar, vissa bråkar, vissa är nyktra och tråkiga, vissa köper för lite sprit och försöker leta mer OCH VISSA HÅLLER STÄLLNINGARNA:)".. och det stämmer precis.. man blir skapligt less. DET ÄR SÅ JÄVLA OTACKSAM ATT HA TJEJKVÄLL.. Jag hade gjort i ordning lekar och köpt cider som alla skulle få till lekarna. men alla bara klagade och ville inte vara med. Inte alla men nästan alla. Men hallå kan man inte ställa upp nån gång.. Folk var så himla tråkiga och otacksamma. Dem tänkte inte på att jag har planerat och lagt ut pengar för deras skull.. Men blir så trött..  Men allt var ju inte negativt, maten var ju god haha.. Men vi körde sanning och konsekvens korten och jag har aldrig.. det var roligt.. som ni kanske får se på korten nedan,. Sen gick vi till peters här i Tierp. Där var det kanske 7 personer när vi kom dit, men vi hade kul iallafall. Inte alla kanske, det fast vissa som bara satt och glodde#suck#.. Jag tror att vissa är för pryda och kan inte nöja sig med de lilla. utan man måste åka in till stan för att ha kul. Men det blir inte roligar än vad man gör sig.. Jag sjöng karakoie och greja.. Jempa blev så inne helvete full,så hon var när på att bli utslängd. Och hon dansade på scenen och åla:) hon är så jäla skön asså.. Alla asgarvade och diggade henne stenhårt..Sara blev också fullare och fullare.. haha. Folk bara stack ifrån oss utan att säga hej då, till slut var det jag, sofie, madde, jenny, helen och sara kvar.. Så vi vinglade hemåt.. När vi väl var hem asså tröck jag och madde i Sara och jempa Bakistabletter och Jempa spillde mjölk i saras hår.. Så vi fick skicka in henne i duschen. hahah
Vilken kväll asså!!! Bakis är man också. Här kommer dem fina bildern:)
Idag haar vi bara legat och ätit!!!
   






BAKIS:
 

klippning

Idag har jag jobbat 14-16, vilken jävla tid.. haha. men de ordinardie hade personalmöte. annars har jag inte gjort så mkt idag förutom att klippt mig. Sandra är en duktigfrisör hon.. Och hon tar bara 200 kr:) billigt ich bra. fick den frisyren som jag önskade, och en lugg på köpet.. haha.. imorn blir det stan med johan och Jenny.. Ska bli kul faktiskt.. Det ska köpas kläder inför tjejkvällen, funderar på legging och nån top. men vi får se..
Här är mitt och Jempas kap idag:

FAN VA KUL VI SKA HA DET..
nej nu måste jag tänka på refängen..
skickar med ett par bilder på håret


               Före                                  Efter



hopp och hej!


Jenny lurade mig!!

det är ju inte IDOL i dag.. Jävla jenny som lurade mig....... Men det är skönt då slipper jag dilemmat:)
har precis ätit tacos.. mums!

hej

Top Modell!!!

Tjena tjena!

Det är varit ljuvligt med en sovmorgon, Vaknade för en timme sen vid tio tiden.. Men jag börjar jobb om en timme. idag jobbar jag fyra timmar för att det fattas folk.. Annars blir det top modell eller idol i kväll. Mne jag måste säga att jag älskar tyra nbank och miss j Alexander. Vet inte vad man ska kolla på än. Det visar sig till kvällen..
VS
Som sagt på fredag är det tjejkvällen, hoppas det kommer att bli kul. men det blir väl som vanligt. Att viss drar hem, vissa sitter i ett hörn och tråkar, vissa saknar pojkvännen som ringer var sjugonde minut, vissa vill till stan, bara grinar, vissa bråkar, vissa är nyktra och tråkiga, vissa köper för lite sprit och försöker leta mer OCH VISSA HÅLLER STÄLLNINGARNA:) Jag tror jag är det som försöker hålla ställningen, men det är inte så lätt om det slutar som det brukar.. Haha.. Men brudar jag hoppas ni skärper er tills på fredag.. Nej men det ska bli skit kul. madde ska ju sova här så hon får väl ta hand om lotta antar jag..

Måste ringa Helen sen så vi får börja planera allt och om det blir stan på torsdag..
kan lägga ut bilder sen om jag orkar, men det händer ju inget speciellt i dag som sagt.. emn vi ses, syns och hörs..

BYE

YesBox!

Tjao!


Idag har jag jobbat 7-16, jippie. Men eftermiddagen var bra, för då jobbade jag med Kerstin!
När jag kom hem så umgicks jag med Elin. Eller vad man ska säga Elin satt vid datan och jag planerad inför tjejkvällen. Vi blir 13 stycken brudar:) Längtar.. Det blir lekar och grejer, Har inte gjort så mkt merr. Jo jempa kom över också och satt sig vid datan med Elin. vilka vänner mna har:) *skoj* Vid 22 gick vi och kollade på paradise, det är final veckan..

Jag har ett dilemma imorn, IDOL ELLER OP MODELL???? Fan va jobbigt. Men det får vi se då. nu är klockan tolv och jag ska jobba en liten stund imorn och så är jag helt slut efter som jag gick upp 5.00 idag.
här har ni bilder ifrån en tråkig dag hos mig.
Glöm inte kommentaren;)



                                                                                                              





Födelsedagen!

Grattis till mig. (Nej jag bara skoja).
 Idag har  man jobbat 7-13 och sen var det bara hem och börja fixa tårtan.Krille
hade städat jätte fint hemma:) Jempa och jag fixade våran fina tårta. Men det var
 en jävla kallabalik, grädden tog slut när det bara behövdes skit lite till(se bilden nedan),
 så jempa cyklade och köpte ny. Och sen kom hon tillbaka och skulle vispa grädden
då färgade hon grädde för starkt, om man jämförde med den gamla. Och Grädden
 blev aldrig riktigt bra så den rann av tårtan, fast hon hade vispat i 10 min.. otur
som vanligt, haha, Jag har fått en Ipod, pengar, parfym, blommor och en box.
En lyckad födelsedag:)

Nej nu börja Kalla Fakta om morden i Arboga..
ha det bra alla bloggare.
GLÖM INTE SKRIV KOMMENTARER:)










Blir så jävla HET!!!!

Och en sak till, Jag tycker att det är så jävla sjuk att folk vill se bilder från obduktionen på Arbogabarnen. RADERA bilderna och respektera pappan och mamman. Vilka jävla psykopater som vill se nått dyligt! en normal människa skulle avstå. Det spelar ingen jävla roll om bilderna är lagliga.!!!!!!!!!!!!!Jag blir så jävla förbannad..  Inget illa mot dig en viss person, men jag måste få säga min åsikt. Vad tycker nI?




Mina bullar är klara nu! Se resultatet:


 




 


Bullar:)

Idag har jag jobbat (7-13). och just nu väntar jag på att bulldegen ska jäsa. Har aldrig bakat bullar förut, så det är en utmaning. skulle ha bakat igår med jenny, men när det började åska ville hon inte komma. Jag som hade förberett degen och allt. Jag blev så jävla sur så jag slängde skiten. Sen ringde jag Helen och pratade i en timme:) Då blev jag glad igen..
Var och handlade efter jag slutade och då träffade jag min gamla lärare Ing-Lill, konstigt nog så saknar jag skolan och klassen.. Man hade ganska kul egentligen.. Men nu ska man bara jobba.
Ikväll blir det en god middag med Krille och sen ska jag dega framför dumburken.
Pallar inte skriva nå mer.
Men lägger ut lite bilder ifrån igår på jobbet jag och min älskade kerstin hade skit kul:) Även bilder på Patrik och elin:)

    


4 sep

Det är den 4 september och tre dagar tills jag fyller år. Tycker inte att det är nå märkvärdigt att fylla år längre. Men vissa tycker ju det fast man är gammal.. det där var en lite pik till en viss person:) haha!
Nej i dag gick jag upp 09.00 för att ställa iordning timmarna, jag börjar jobba imorn igen. har vart ledig i 3 dagar nu.. Det blir så himla lång tråkigt att sitta hemma själv.
Krille pratade med tierpsbyggen i veckan, vi har stått i kö på att få byta lägenhet i ett år nu. Men ingenting händer. Då säbger dem att ¨man måste ligga i för att få en lägenhet. Men va fan det ska väl dem ha koll på. Vilka rikspuckon. Man ska väl inte behöva ringa jämt och ständigt och fråga om dem har fått in nån. Jag har hittat en lägenhet som jag är lite sugen på. den är väldigt liten, men väldigt fin. jag ska nog be om att få titta på den idag igen. Men med min otur så kommer jag väl aldrig på flytta. 
Såg även en säng igår, som jag skulle kunna döda för att få köpa. "inte riktigt så illa men" Helen frågade mig förut om jag ville köpa en 1.60 säng av hennes syster. men jag tackade nej på en gång eftersom vi har en dubbel säng.. men sen när jag såg den i går så var det en dubbel säng, och precis en sån som jag vill ha. men då hade Anneli get bort den till sin mamma för att ingen ville köpa den. Snacka om att jag blev besviken när jag hörde det.
Annars ska jag inte göra så mkt idag. Kolla på Idol och mysa ner mig i soffan.!!
mitt öga
Andersson

3 sep

hallå där.

Har vart ledig i två dagar nu och det är så himla skönt. Är även ledig imorn. Elin har vart och hälsat på, det har vart skit kul. Men idag åkte hon till Uppsala och imorn till Linköping.. Man tycker väl kanske att hon kunde vara löite med oss tierpare nu när hon har umgåts med Ida och Jesper hela sommarn. men det är hennes val;)
 Igår var jag på middag hemma hos Maggan käka tacosgratäng och drack vin.. Mums.. Kände faktiskt av vinet lite på slutet.. inte så konstigt kanske jga har inte vart full sen i vintras/våras.. Men det ska jag ta igen den 12 då är det tjejmiddag hemma hos mig. Vi blir 15 tjejer och då blir det mat, drickla och lekar.. Så jävla kul. Det kommer nog bli en hel del skratt också. Och senare på den kvällen ska vi väl ut här i tierp på peters eller nått.

Nu sitter jag och väntar på Jenny, hon ska komma och käka här. och sen i kväll är det IDOL.. SOM JAG HAR LÄNGTAT.. men jag tror inte att det kommer att vara lika bra som när det gamla juryn var med,. men det är bara att hålla tummarna. Hoppas krille kommer snart också, jag ska åka och köpa lite nytt smink:)
 
Måste bara visa en tröja som jag har beställt, det är en killtrja men det skiter jag i.. Jag kanske är lite udda. haha

 det är så grymt jävla snygg.

I love you to the day i die!

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

Elin är hemma nu<3 ÄNTLIGEN!

RSS 2.0