Vad ska man säga?

Fan, va jag har varit irriterad i natt, den har surrat en mygga vid mitt öga hela natten. har knappt sovit pga den jäv...'


Igår efter jobbet så gick jag hem och böt skor och sen drog jag till Jempa. Väntade in Sofie, för vi skulle gå till Louise avskedsfest. Det var skapligt med folk där. Men vi kunde inte stanna så länge för jag ska ju jobba snart.


Och igår fick jag även VÄRLDENS SNYGGAST tröja av Madde och Johan i för tidig 20 års present! Love. Den får ni se senare..









Nu ska  jag göra mig iordning!

Good Luck Chuck



såg den nyss, den var okej. Ingen film jag skulle vilja se igen.





Jobba ikväll.

Myser i regnet



Jag och Helen har precis ätit tacos åå nu sitter vi  och pratar i soffan. har kollat på Raise your voice.
MysPys

Uppsala

Igår var vi in till Uppsala igår, Hittade en blå "tunika" och ett par leggings på ginatricot. Och en sallad på cupido!:) Mums.
Nu ska jag snart hem till Syrran och äta frukost..

Gjorde ett quiz idag, undrar om ni tycker att resultatet det stämmer in på mig?

Du är en naturlig ledare och kämpar hårt för det du älskar, inget kan stoppa dig när du väl har bestämt dig för något! Du är inte av högre klass, men trivs ändå med det du har.

Tisdag

idag har jag varit med Madde och Robin till dsk, har hade gått upp 0,5 kg och växt 1,5 cm:) Han är stor nu, han växer så det knakar. Vi nhar varit om hälsat på våran mormor med. Hon blir så glad när hon får träffa robin!
Ska jobba i kväll.. imorn ska jag och Pälsk till Uppsala...










Familjen♥

Missa inte



ikväll 19.30 på tv4

Jag väntar på ett samtal;)


Pink Lady





 

Mehedeby.

igår var jag, Krille och Lotta till Lasse och hälsade på. Krille åkte cross medans jag och Argo kollade på tv:)
Sen så grillade vi lite och satt och prata skit. Det är så skönt att vara där, för det är så lugnt och man känner sig som hemma.. Krille har ju alltid sagt att han ska köpa huset när Lasse flyttar därifrån. Så vi får väl se, jag vet ju att det finns en till av barnen som vill de:)


Så var det ju Robinson också, FAN VA ARG JAG BLEV NÄR ERIK ÅKTE UT... blir så less, rätt åt Jarmo att han gjorde illa sig. Sååå nu håller jag tummarna för Anna!


 Sigge
   Argo
  Böna
Krille skötte grillen

Krille och Lasse




It´s complicated.


det är helt sjukt.

God morgon!
Kollade på aftonbladet tv nyss och fick se en 10 årig tjej i från USA som har fått bröstcancer. Tänk att bara vara 10 år och redan få en sån diagnos. Det är fan skrämmande. Så hon har fått tagit bort sitt ena bröst och kämpar för att bli frisk. Hon upptäckte det genom att det kliade i bröstet och senare hittat dem en knöl., Fan va jag hatar cancer, fattar inte varför så unga människor ska få de, Usch va allt är orättvist!










Idag blir det Valbo!

Baka baka kaka!

Hallå allihopa..
Nu har jag precis bakat klart mina chokladrutor. dem blev lite misslyckade, men skitsamma.. Dem gjorde jag till Helen bara för att hon tycker om såna & för att hon är en mycket bra kompis:) Love! Igår bakade jag äppelkakor, dem blev faktiskt lyckade:) Krille har säkert ätit 15 stycken. Och dem gjorde jag också på kvällen:) Madde tycker att jag är helt sjuk som är uppe sent på kvällarna och baka.. haha.. Men jag har fått nått infall..
Nu sitter jag och kollar på Big Brother, Fan va man saknar det programmet, fattar inte varför dem ska lägga ner alla bra program*suck*.
Imorn är jag ledig och då ska jag och Helen kolla på den nya Wallander filmen - hämnden. Har höga förväntingar på den filmen..

nej nu har jag inte tid att sitta här längre, för nu är reklamen slut..





Sweet


Mamma Muuuu






SÅ HIMLA SÖT!

god natt.

Äntligen har jag slutat jobba, har en förjävlig huvudvärk!! Så nu ser jag fram emot min lediga dag imorgon..

<3





Love

Måndag

Nu sitter man i soffan, har precis ätit frukost.  Ska i väg och fixa lite saker i dag, åka till granngården och apoteket och en massa shit.. Sen ska jag väl över till syrran en sväng och hälsa på Robin!.. Ska jobba kväll i dag, men imorn är jag ledig:) Så det ska bli skönt! Annars händer det inte så mkt just nu.. Trist!!








 


Den här soffan vill jag ha!

Ge mig den mamma!:)


Grattis alla norrbaggar!


Äntligen har jag hittat min vän!












Prima skinka!

Älskart

♥En sån här keps hade jag när jag var lite. Grymt het♥

Benjamin Buttons otroliga liv..



Såg denna underbara film igår, lite efter som vanligt.
Men jag rekomenderar alla att se filmen.. Den är ruskigt bra.
Och man får fälla en tår oxå!




 Marknad står på schemat!

Ömtålig själ..

Har varit nere nästan hela dan idag, allt har bara gått fel. Det började imorse av att jag inte visste vad jag skulle ha för kläder på mig, sen har det bara fortsatt, Det känns så himla skönt att den har dagen snart är över! Nu ska jag sitta vid datan tills jag blir trött och ska gå och sova! God Natt mina bloggläsare. imorgon är det en ny dag och ny tag..












Tur att du finns!


det börjar bli till överdrift!

jag måste få visa Helen nya kläder som hon köpte förra veckan! Man kan säga att hon älskar Leopardmönstrade saker/kläder!




God Morgon!

Nu har jag fått i mig den där förbannande gröten iaf.. Ska försöka komma ut på en promenad senare. Men jag är inte ett dugg sugen, det kanske blir träningscykeln ist!?
Som ni vet så har jag börjat samla på Disney klassiker. Och jag har fått tag i två som har utgått, som inte finns att köpa längre. Aladdin och lejonkungen! 700 kr för båda! Tror jag ska slå till.. Det är lite dyrt, men skit samma..


Vi ser såå snälla och trevliga ut på det här kortet! Eller inte!!!!!!!


Min Söndag!

jaha, då har man jobbat klart för idag. Skönt att få ligga i sängen igen.. innan jag for och jobba så satt jag och krille och kolla på en gammal Beck film med Gösta Ekman, ´men fan vilken skillnad det är på dem gamla och nya filmerna.. Tycker inte att´den gamla var så bra, tror den hette Maraton nånting! sen var vi till mamma en sväng och pratade husvagnar och grejer:) Hehe! Inte för jag är så insatt och fattar så mkt men men.. Sen kollade jag och krille på en till film, vi hade iaf tur  med vädret. Han hade aldrig sett den förut..Tyckte att han var knäpp, den måste ju hela Sverige ha sett eller?
I dag har jag syndat, jag åt mat när jag kom hem ifrån jobbet.. Har som regel att inte äta efter man har kommit hem från jobbet, eftersom det är så sent!!
ska försöka få i mig gröt imornbitti och gå ut och gå en sväng med.. det var ju ett tag sen nu tyvärr. Men jag har tappat all motivation, ska försöka få kontakt med dietisten igen, kanske hon kan hjälpa mig tillbaka på den rätta banan igen!
















God natt och dröm sött!

Sommar









Längtar

Bedtime stories!

Går inte att lägga ut en bild nu! Men såg den filmen igår, skit bra var den:)


!


hockey 1-0 just nu! :)

  
       
Jag & Shii    ♥                     
I dag har jag varit barnvakt för första gången åt Robin!♥ Madde var hemma men ändå!!!!
Sen har Helenius varit här en sväng oxå, mkt trevligt♥



Nu ska jag titta på Chiuauan från Beverly Hills!
Har höga förväntningar på den filmen..










Heja Sverige!






Muppmammorna!

jobbat 7-14 idag, var och handlade efter jobbet sen åkte jag hem till syrran. Tessan och Nova var där:) gud så söt hon var, så himla liten om man jämför med Robin! Lillsnuttan! Och moster lilla troll är såå underbar!
Är hemma nu ska snart börja laga mat, det blir tacos idag.. ikväll blir det lugnt, ska vara hemma och städa lite. Är såå himla trött idag, för jag och Krille hade en låååång diskussion i natt. tror vi sluta prata efter 13.00 nån någon! Anna var lite bannad! hehe... Men sånt är livet!   

















Ge aldrig upp! 

disney-kväll!

Igår hade jag och Jempa filmmys:) Vi båda älskar Disneyfilmer. Så vi kollade först på familjen robinson ( den var väldigt konstig, men helt okej!), sen var det projekt runway. Sen började vi kolla på svärdet i stenen men båda somnade..
Och idag har jag varit hemma hos syster och myst med Robin. Helen var också där föresten!  Nu ska jag och Krille grilla så måste kolla kycklingen!

ja just de, nu har jag och krille bokat campingplats till i sommar, vid Leksands sommarland:)  För er som inte vet, så har vi köpt en husvagn:) !!











Walt Disney♥

Nu ska jag sova!





Lördag!

Ska dra iväg och jobba alldeles strax, tänkte hinna skriva nån rad innan!
Jobbar till 16.00 hem och dusch. Iväg upp till Pappa och Ac, där  jag, krille, patrik och helen ska grilla och spela kubb:)
Så ser dagen schema ut!


















Lovely<3

Tidiga dagar!

Vaknade för ett tag sen, hade slagit av klockan i sömnen.
JAG ÄR JÄTTETRÖTT!


RSS 2.0