valborg

kan tänka mig att typ alla tjejkompisar är bra fulla vid det här laget!:) Själv ska man jobba hela kvällen och upp tidigt imorn. Så det blir en nykter valborg i år :) funkar det med!! Men jag får önska er en trevligt dag och kväll! Och kom ihåg att köra varannan vatten;)












Drygt!


Mina knän


det syns inte såå himla bra men hela knät är blått!!





Alborgen

ja, igår var vi ju på Alborgen jag, Helen och Jempa. Det var skit kul, men svårt.. Vi fick bara ihop 5 stämplar:( Men fan vad vi kämpade, så jag tyckte vi var värda flera. Dem hade en ny bana där som hette super mario bros, som vi gjorde om säkert 20 gånger. åå det tog säkert en timme, fan att vi inte klarade den. Och Helen var såå jäkla trött på den banan på slutet. hahah men jag var envis och ville göra om den:)
Så idag har jag en fruktansvärd träningsvärk och mina knän är blåa efter dem där gångarna man skulle krypa i!!ONT....
Nästa gång vi åker ska vi vara flera stycken, men det får bli i höst nån gång:)

Idag kommer sandra och gör slingor på mig! Wiiehooo  :o)










Ge mig ork!






måndag

jaha då var det måndag igen, blir lugnt idag. Ska väl försöka städa lite eller nått. vill hitta på nått, men jag får väl vänta tills imorn.. Då jäklar brudar ska vi köra över alla på alborgen:)!!! Fan va kul det ska bli!





nossrednA annA


välgörenhet!

Känner mig duktig faktiskt, brukar nästan aldrig stödja välgörenhet. men i år har jag gjort flera faktiskt:)
Jag har köp ett rosa band (bröstcancerfonden) idag köpte jag en majblomma, och sen har jag lagt i en massa pengar i en rädda barnen burk:) Tänk om alla vore lika snälla som mig:) hahaha nej skoja bra.. Nej nu har jag givit bort så mycket pengar, så nu måste jag tänka på mig själv;) hehehe..
 
Nu ska jag och Krille sitta på baksidan och spela kort i solen;)Innan jag drar och jobbar igen, har redan jobbat 7-11 och sen jobbar jag 15.30-22.....






Guld

Fredag igen

Nu har man fått i sig lite Tacos hos Helen och patrik oxå. Mums, tack så mkt.. Ikväll blir det lugnt, ska jobba dela tur imorn! Ska bli skönt att få jobba lite, blir så rastlös när man bara sitter hemma. På tisdag blir dt Alborgen med Helen och Jempa. Fan va kul det ska bli:)











Att tala är silver, att tiga är guld!♣


Torsdag

vaknade 9.00 imorse av att krille drog av mig täcket. Då blev man inte så glad kan jag säga, men sen bäddade han ner mig igen! Låg och prata en stund. Gjorde oss i ordning och åkte ut en sväng, eller inte en sväng vi var ute 2,5 timme. Han ville visa en massa jaktställen och grejer! :/ Sen drog jag förbi syster en sväng och hälsade på. Sen åkte jag med grabbarna för dem skulle skjuta lerduvor. Och så klart var jag tvungen att prova. Jag var liv rädd. det smälde som fan och geväret åkte in mot axeln. Det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle göra. Första skottet så blundade jag, hehe. Och andra sköt jag bara, men på tredje skulle jag sikta på en lerduva och jag träffade mitt i prick!:O) sååå jävla bra! ;)
Har kollat på the hills också och nu ska jag ut och kasta lite boll med lotta.. Och ta en cykelsväng kanske:)








Tiderna förändras!

Mosters lilla troll...





Sofie och Ikos är här




Helen kanske också kommer sen:)
Hoppas det går bra för Maja!






tack för bilden Johan:)

Tyckte bilden var så fin på min mormor och Robin, så jag var tvungen att sno den av Johan! Tack tack:)




Situationen är sjuuuuk!

Idag har jag haft världens tråkigaste dag fy fan.. men det blev bra på kvällen när jag gick hem till syrran och johan. och fick träffa Robin och Joppis såklart;) hihi! kollar på ballar av stål nu, verkar ganska kul.
Imorn ska jag försöka hitta på nått skoj, vill inte ha en tråkig dag då också. Ge mig jobb för faaaan!











Beundrar dig!
Är stolt över dig!

KNAS

har så fruktansvärt tråkigt.

lördagens händelser

Var över till Johanna och Wilma igår, mycket trevligt. Förutom att jämt när man kommer dit så får man ett par inte såå snälla blickar av Wilma. Men efter en stund så släpper det. Och hon satt i mitt knä och jag fick mata henne:) Hon har blivit så stor gumman. Hon går själv nu och har börjat prata:). Gullgumman..
Sen kom Krille och hämta mig så var vi vid tibab och kolla på Gert Fylking och Robert Aschberg. Dem var bra roliga dem.. haha
Sen åkte jag och krille hem till mamma och drack lite öl, sen bar jag av till Helen.. Och lite senare drog vi och hämta upp sofie i lågbo och åkte lite bara.. Sen blev det fest med JOPPIS:) Gumman du är rolig du:)<3

Ikväll blir det söndagsmiddag hemma hos oss. Madde, Johan och ROBIN kommer<3 kommer bli roligt det.






Ge mig sommar!


Basketspelaren!

Nu har jag fått träffat gullungen, han är väldigt lång kan jag säga.. Han ser inte ut att vara en nyfödd bebis precis.. hihi.. Han är väldigt söt, han suger på sin egen underläpp så det ser ut som han har en jätte stor över läpp:)  skit gulligt.
VÄRLDENS MYSIGASTE UNGE!
Köpte en labandräkt och en piké t-shirt till honom idag.. Jätte fina var dem, det är ju så svårt å veta vad man ska köpa.. Men jag blev nöjd iaf..
Helen har varit här  idag och snackat lite skit oxå. Jag ska väl förmodligen dit en sväng ikväll, vi får se hur det blir... Annars har jag inte gjort så mkt. Jo just ja vi har grillat. krille har köpt en ny grill ,jätte fin är den, framför allt stor..:)


 
Han blev lite sur där en stund:)

snuttar på pappas läpp:) Gulligt!
 SWEEEET<3


Grattis igen Syster och Johan!


Gott och blandat

Madde är fortfarande kvar på sjukhuset, dem kanske kommer hem imorn.. (hoppas). Robin hade lite lågt blodsocker, men det var ingen fara, som det lät. Madde har lie svårt att gå och är väldigt trött,annars mår hon bra.. Och johan börjar bli sjuk. han hade haft febertoppningar i natt.. usch usch..


Jag har jobbat i dag, och nu är jag ledig i en veckan:) haha, de ni!
Idag ska jag och Krille grilla lax, får se hur det går. Jag äter inte fisk över huvudtaget, för det är sååå äckligt.. Men vill lära mig, för att det är så nyttigt.!.

jo förresten har inte berättat hur det går med Lotta nu när hon har fått medicin.. Hon blir bättre och bättre. men hon är väldigt trött och slut. Men vi ska försöka göra henne piggare, hon kanske behöver vitaminer??:)
 
Robin och Johan sover..

 
Mosters Älskling<3

Nog om mig, hur mår ni??  ;)



Vill träffa Robin!

21.06 kom Robin igår!

Han vägde 4390 och var 56 lång:)
Allt hade gått bra, men dem ska stanna en natt till så att amningen kommer igång ordentligt.
Det hade tagit 8 timmar ungefär.
Han är såå oerhört söt lilla Robin.



KÄRLEK♥

nu är det på riktigt..

Dem är satt igång syrran nu. hon ringde och berättade det, hon var jätte nervös.. Shit va spännande det är.. Jag börjar gråta så fort jag tänker på det.. Är så lycklig, men samtidigt orolig och nervös. men allt kommer gå bra.!.. Den vägde tydligen 4600, så det kommer vara en lite tjockis, mosters lilla tjockis.. Det här är det bästa som kan hända i mitt liv just nu. Har längtat så länge..!!!  Madde det har fixar du lätt, med johans hjälp så blir du stark.. Älskar dig så oerhört mycket..


Alla kärlek till er!
Och till mosters lilla Ängel..

I’ll be fighting for my love story

Idag har jag verkligen insett hur mycket du betyder för mig Älskling... Ibland tvekar man på allt, men nu är jag säker på att det kommer alltid att vara vi.!. Saknar dig min ängel! Vill att du kommer hem så jag får krama dig..

Christian Lundin


Laddad...


..::..:::...::::....::...:.::......::..:::.:..:::..::...:::::..


Yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krille har hittat mina nycklar.. Han ringde spåtanten igen och då sa hon att den låg mörkt vid en dragkedja och långt ner.. Den låg i fodret i bilen:) Fan va jag är lycklig.......  för er som inte vet var mina jobbar nycklar på knippan.
Så nu ska det firas;)


Underbart

påsken

kom nyss hem ifrån jobbet. Pigg som en mört. Ska kolla på nån film nu tror jag..
Imorn är det långfredag och man är ledig.....
Ska inte avslöja nå mer tack och hej!



 


barn


Tänk när man får börja köpa kläder och skor till Maddes bebis!




Tisdag!

Idag har jag varit as duktig har tvättat 9 Ikea påsar fulla med tvätt:) satt upp mina nya gardiner och lagat en avancerad måltid! haha! Duktig??
Shii är här och spelar crash! det ser inte ut att gå så bra;)
Nej nu ska jag kolla vad Lotta och Ikos gör, så dem inte river hela lägenheten!



Den här bilden är ifrån i Söndags när Elin var här och "gosa" med Lotta.. hihi


                                         


See u

Typiskt, Anna

Det är fan kaos här hemma!
V ad ska jag göra??

HJÄLP MIG

jimmy 23 år:)

Grattis brorsan!

Idag har jag varit hos pappa och grattat jimmy, en massa gobitar och påskmust blev det:) inte bra.. jag och Pappa hann ha ett litet snöbollskrig också.. det var skoj. årets sista kan jag tänka mig!
Är ledig måndag och tisdag nu, ska bli skönt.. Ska väl träna och städa dem dagarna.. händer inte så mkt annars!

Syrran och Johan har varit här idag och ätit lite mat, våran söndags middag. idag blev det kassler i ugn med en massa lök, svamp och bacon och pressad potatis.. det blev faktiskt ganska gott... '

go natt

God Natt Sverige!

Shit va jag är sliten idag, åt tacos som jag inte fick behålla. :( Mår fortfarande illa! Vad är det för fel?? jävla skit..

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng, ska bli jävligt underbart! Det är inte varje helg man går och lägger sig innan 21.00.. haha. nån gång måste vara den första:)


*

Take my hand, take a breath
Pull me close and take one step
Keep your eyes locked on mine,
And let the music be your guide.


Äventyr

ledig idag, skönt som fan. Ska ut på äventyr med helenius, ska till Gävle och storhandla mat.. Haha får se hur det slutar. vi kanske inte ens kommer iväg. det beror ju på bilen.. eller vad säger du Helen?? hehe.. Vi har alltid lika roligt när vi är ute och far:) Ska försöka knäppa några bilder så ni får se hur det går..

Alla har fått sin jäkla deklaration, utom jag.. Hoppas den kommer idag. Så man får se om man ska betala tillbaka eller få tillbaka.. man får ju hoppas på att det bli en klirr i fickan!

Tydligen får man aldrig bli moster heller.. 3 dagar över tiden har syrran gått nu.. Man vill inte vänta så länge till. det skulle ju vara roligt den skulle ha kommit igår. Då skulle det ha blivit mosters lilla Aprilskämt.. Hehe nej då..


Tråkigt väder:(

1 Juli

Då är det biopremiär på Ice Age 3..

Älskart!!!!!!


folktandvården

inga hål i tänderna, känns skönt.. Men hon tyckte att jag skulle använda flour. Så jag ska gå till apoteket innan jag börjar jobba! Annars mår jag lite illa som jag har gjort i några dagar nu, vet inte varför? Nej,, jag är inte gravid!
Första april idag:) Mohahaha Nu ska jag lura tanterna på jobbet;) nej bara skoja..
nu ska jag lägga mig och kolla på Cheaters..

♣ha en bra dag♣

RSS 2.0