Shopping!

Hej alla glada.
mitt inernet strular fortfarande:( Men har eannu en gång fixat det tilllfälligt.
Mitt liv ser ut som vanligt. Jobbar som fan, sover lite, kämpar för att gå ner i vikt!
helen hjälper mig, vi går ut och går ett visst antal gånger i veckan och sen cyklar jag på min träningbike;)
Kul faktiskt, har gått ner 2 kg:) Jippie.
Det var löning för några dagar sen, har "råkat" shoppat lite för mycket!!!! För ungefär 4000! Det kostar att ligga på topp!
Har även köpt min första julklapp, och den är till mamma. kan inte skriva vad det är för hon läser min blogg.. Eller hur Mamma? Hehe..
DET FÖRSTA SNÖN KOM IDAG I TIERP! Fan va glad jag vart. men jag vet även att det är många som hatar det! Älskar snön.

Just nu sitter vi hemma nyätna, med tända lkjus och spelar xbox.. Fan det var det bästa köpet den här månaden.. Säger bara att Crash är så jävla kul!! nej nu har jag inte tid längre!
HEJDÅ!

Sorry!

Har inte haft internet på några dagarna nu.. Har fixat internet nu bara för tillfället..
Men med mig så är det dugligt!
Hade bra

viktklubb.se

Idag ringde dem från jobbet 07.05 och frågade om jag kunde jobba. Jag var typ medvetslös då och fattade inte tt dugg vad dem menade. Jag fattade inte att jag jobbet kväll och att dem behövde personal nu på en gång.. Alla vet väl hur man är när man är nyvaken! men efter många om och men när dem hade förklarat allt. Så sa jag att jag kommer så fort jag kan. Så idag jobbar jag 7-11 och 16.30 22.00.. Timmarna i mellan där har madde, Sandra och tessan vart här och Sandra slingade tessans hår! Det blev ur fint gumman! Sen har jag och Helen tagit en promenad. Inte en lång sådan 50 minuter och i en ganska slö takt!.. Men skönt att röra på dö fläsket..
Det var en person som visade mig idag att hon var med i viktklubb.se och visade hur det funkerade och så. Det verkade vara skitkul! En bra sett att komma igång på riktigt! jagkämpar varje dag för att gå ner i vikt! Så man se lite resultat också. Och då var den sida väldigt bra..

Nej nu är det duschen sen jobba igen:9 Jippie eller inte.. Men jobbar med Syrran i kväll så det är bra..
just ja krille åker till morsan sin i helgen! Underbar att få lite space!

Hade bra.. Tjao!

Fullt upp!

Har inte orkat skrivit på nån dag nu. Men nu är det dags!
Idag har jag fullt upp hela dan. Först ska jag gå på långpromenad med Helen, sen när jag kommer hem ska jga duscha och äta, Sen blir det sjukhuset. Och direkt från sjukhuset till jobbet. Så ser min dag ut i dag!
Blev ingen promenad igår för John kommer över och Syrran och Mamma Och Elin Och Helene:)
Igår fick jag även hem allt ifrån jultidningarna jag hade beställt. min drinkbok, en film och en julklapp till krille (en whiskybok).
Nu kom krille hem på lunch. Ska prata lite med han nu!¨

Bye!


Blandat

har nyss ätit lunch och tränat. är skit svettig. Ska hoppa in i duschen efter jag har skrivit de här.. Sen blir det jobbet!
Egentligen skulle jag inte gå ut och gå eler träna idag. Men kände att jag var tvungen eftersom jag ska äta en kycklingbaguett sen.. Har börjat skärpa mig nu. Men igår var helen och patrik här på middag. Och då "slank" det ner en hel del gått också.. Därför har jag lite ågren! Men nu har jag tränat lite iaf. och kommer spring som fan på jobbet i kväll. Inga hissar, bara trappor:) är jag godkänd nu??
Hade jättekul igår iaf, bev lite rastlös när vi bara kollade på tv, så jag sminkade patrizia lite grann istället.. After Dark nästa säger jag bara:) hahaha.Nej jag får Tacka för det trevliga sällskapet.

Jobbade igår och 7-13 och efter det tog jag och helen en långsam promenad.. Var helt slut efter jag hade jobbat deckade direkt när jag kom hem och sov 1 timme..

Lägger upp några bilder från den senaste tiden!

hade bra och sköt om er!
Miss u Elino!




                                          

//Anna

Min och Helen promenad!




Så himla skönt!

Rökpause

Krille vill ha rökpause mitt i filmen horton.. Fan jag vill fortsätta titta nu..
Det verkar riktigt bra! Så jäla söt..

Vilket väder!

idag ska jag ut på en promenad! Inte ett ända moln på himlen:)
Ikväll är det idol. Jag och Helen ska sätta oss och kolla på det. det är kul att hon har blivit intresserad av idol. Förut tyckte hon ine om sånna program. Men jag tror att det är för att det är ny jury och bättre deltagare!

Krille sitter och lyssnar på talböcker varje j*vla dag! Jag är bra less nu!!

Vill ha ett par pjamasbyxor från halens. Dem är söta och ser sköna ut!



Är denna tunika fin?

/Anna

Mätt!!!!!!!

  • Vaknade vd 11-12 tiden, seg upp och la mig i soffan med lotta
  • Sen gick jag och krille och la oss i sängen igen och kollade på tv.
  • Blev uttråkad, ville ut och åka bil. Ringde pappa som inte svara. Ville låna bilen.
  • Satt mig vid datan och prata med Helen på msn. Fick låna deras bil:) tack, ni är ur snälla
  • Vi gick och hämta bilen. Åkte runt lite först, sen till Broder Jimmy i Söderfors.
  • Hälsade på, han fljde med till Tierp. Sen for vi till affären, jag handlade mat.
  • Åkte hem och lämnade varorna, sen åkte vi och lämna bilen. Gick hem!
  • Jag lagade tacos och krille korv och potatissallad och kapris.. Blää.
  • kollade på halv åtta hos mig och antikdeckarna!
  • Skriva i bloggen och kolla på vad blir det för mat samtidigt.
  • Ska lägga mig i sängen och kolla på tv och spela på datan!

det var lite vad min daga har handlat om. En ledig dag och imorn med:)


Gulligt värre!

Imorse satt jag mig på cykeln klockan 05.15.. Trött som ett as.. Gick väl inte så bra, cyklade inte så länge .Men jag satt mig på den iaf.. det var skit jobbigt.. Kom igen nu Anna du ska vara positiv!!!

Har jobbat 7-16 istället för gå på möte. skönt att slippa..Jag fixade in en vikarie så vi böt med Anita och Kerstin.
Nu är jag nyss hem kommen. Krille står i köket och lagar Pasta och pastasås! Mums.. men man får inte glömma att det ska vara tallriksmodellen.. Det är viktigt och ingen grädde i såsen bara lite mjölk och redning! Grönsakerna ska det vara mycket av!..

Ikväll är det bonde söker fru. Ska bli kul och se hur det går.. Kollar enbart för att en Gay är med. Vilken sköning, Snacka om att skita i vad alla andra ska tycka och bara vara sig själv.. Jag diggar han stenhårt..

Nej nu ska jag gulla med min underbara hund:)

Hade//ANNA 

:)

har precis kommit hem från jobbet.. Är pigg som en mört:)
Fick hem träningscykeln i dag.. jippie. så morn bitti klockan 05.00
ska fröken Andersson tträna! nu ska jag köra på som fan, så kilorna försvinner:)
Blev taggad nu!!!
Har inge snus heller. Vi får vi se om jag ska försöka sluta med det på en gång!
 Ska jobba till 13,00 imorn och sen ska jag på möte. Så måste försöka sova nu..
God natt...

En opålitlig vän!

jag börjar fundera om jag är en opålitlig vän, för det är aldrig nån som berättar nått för mig. Mina barndoms vänner väljer att berätta det för andra! Och jag får veta det sist eller inte alls.. Men jag kan hålla käften. Kanske är en dålig vän?? Man börjar fundera. Blir ledsen om inte folk tror att dem inte kan lita på mig! Jag villl och stötta mina nära och vill kunna hjälpa er med era problem! Men kanske inte känner en trygghet hos mig.. Men vill bara berätta att jag finns här om ni vill prata! Och jag är inte en glappkäft!!!!!




Måndag!

Idag vaknade jag 10,00 och satt mig och kollade på efter Tio med Malou. I dag handlade det om bland annat om en tjej som hade vunnit en tävling, så hon fick klippa sig i direkt sändning! Det blev inte så himla fint. Och sen intervjuade hon Dogge, om hans fru som dog för några år sen. det var ganska intressant.. Och en massa annat. Sen har jag bara städat och sen kom Madde och mamma och fikade lite. Nu lagar jag köttfärspaj, det ska bli gott. Madde skulle också äta här:)
Jg madde och mamma har även kollat på barnvagnar idag! Madde hittade ingen som passade. Det ska vara EmmaLjung (det är livs viktigt);)..
Ikväll är det färjan och elin kommer och myser!


Sverige-Portugal

Ikväll har jag vart hos pappa och kollat på fotboll. jag lurade med krille dit, berättade inte att det var fotboll. För då hade han inte velat åkt dit! Han blev sur när jag sa att det var fotboll och satt sig på en stol i vardagsrummet och spela på telefponen! haha.. Men hur som helst, så var det en intressant match. Sverige spelade bra i första halvlek. och lite sämre i andra..Man dem lyckade hålla emot på slutet och det blev 0-0. Vi hade bra många målchanser, men missade hela tiden. Ellmander missade säkert 3-4 stycken. Jävligt klantigt. han måste vara bra besviken. Jag hade gissat på att det skulle bli 3-0 till portugal. men icke sa nicke! Det var kul att hälsa på pappa iaf. Han som drar sina "roliga" skämt.. Det är bara jag och han som skrattar. Jag tror vi är väldigt lika varandra. Ibland kan jag faktiskt sakna honom!

Nu ligger Böna brevid mig i soffan och krille vid den ándra datan. det är nog sov dags snart tror jag! Är jävligt trött faktisk!

Hoppas ni har en bra kväll!

//Anna Andersson



Det var det ända kortet jag hade på pappa!


GRATTIS THILDE PÅ 1 ÅRS DAGEN

Idag den 11/10 fyller lilla söta Thilde 1 år.
Hoppas du får en rolig dag och mycket tårta!




Önskar Tant Anna!:)

upp och nergångar!

igår blev det ingen marknad för jag var tvungen att jobba. 14-22.:) det var ju lite tråkigt skulle vilja haq köpt nått skoj. men det får bli nån annan gång! Så jag missade även min tid hos dietisten också:(.. Fan jag måste komma igåg nu.. har ingen motivation alls. vill att nån hjälper mig att komma igång och ser till så jag fortsätter. Är less på att se ut så här nu!!vill ha nån soim hjälper till och peppar mig dagligen! Men en personligtränare är jävligt dyrt tror jag. Har ingen kompis som är en träningsexpert heller:(. Krille ska ta ehem träningscykeln idag och så ska jag dra med mig han ut på en promenad i kväll me.
Fan va det ska vara orättvist här i världen, vissa kan äta hur mycket som helst och vågen rör sig inte en millimeter. och som en annan kan man inte ens titta på nått gott så går man upp en massa kilon.. det är inte lätt att leva!

igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så såg jag att jag hade glömt att lega tillbaka en nyckel får jobbet. Så imorse halv sju så var jag tvungen att springa upp med den. Fy fan va irriterade att gå upp så tidigt för att jag hade glömt en nyckel jävil.. Fan va jag är glömsk nu för tiden!

I natt hade jga en sån där konstig dröm igen. ni som känner mig fattar vad jag menar!!!


HAde bra. nu ska jag sätta mig och glo in i väggen! Deprimerad!!!!


bonde söker fru:)

Hallå everyone!

Har nyss kommit hem från jobbet, dem ringde tjugo över sju och fråga om jag kunde jobba.. Och jag sa ju själv klart Ja!
Och nu väntar jag på att helen ska vakna. Vi ska tr'äffas idag och kolla på film, promenera och ta en fika. Men det har blivit lite ändrade planer!
Och vi sju åtta tiden ikväll kommer Jenny och ska kollas på bonde söker fru och en ny film som hon har köpt! Ska bli skit kul, vi har väntat länge på den filmen!!!!
Inatt låg jag och kolla på torkel i knipa, den äger. Så jävla skönt! Har du inte sett den så är det din plikt att komma på den.. Det är den är så sjukt rolig!
Nu har du kastat in handduken, nu snackar du inge mer. men gör du det så ska jag mother fucking tjalla, så ru vet det BIAAATCH!!!


/ Anna Andersson

A Wonder Woman

hejsan!
Är ny vaken! råkade somna in i 10 minuter och vaknade av att helen skickade mess... När jag vaknade kände jag att det var så inne helvete blött på kudden. Jag hade dreglat. För jag har så inne helvete ont i min tand.Kan typ inte stänga min mun helt.. Men man är inte mer än människa. Nu undrar säkert varför jag skriver detta i bloggen. Men jag skrattade som fan när jag märkte det.. och jag skäms inte över en sån skit sak!
Är ledig resten av vecka.(om inte nån blir sjuk),. men det skulle vara bra skönt att få sova ut i minst 3 dagar:) Vi får se vad som händer.
Förresten skrev inte igår för jag hade fixat så vi fick ett skit drygt virus på datan. Men krille fixade det nu iaf:) Tack Älskling! Inte för jag har så många som läser min blogg, men jag har ett par trogna läsare´!
Idag jobbade mamma med mig på Björken, var riktigt roligt. kul me dlite sällskap! Mamma har jobbat inom hemtjänsten i 13 år och började jobba på Bjöken i flera årr.  och nu jobbar hon lite överallt. kände mig lite dum efter som jag inte visste vilkla som hon kände sen innan och vilka hon inte kändes. Har tänkte lite efteråt att jag kanske lät lite konstigt när jag sa saker hon redan visste. Skäms lite faktiskt. Men hur ska jag kunna veta det egentligen??. Men det är lätt att vra efterklok! Det har vart en bra dag annars. Käkat tacos! det var fint det.. fan vi äter tacos en gång i veckan nu. Det ska det blir ändring på. Annars blir det inge speciellt över det hela.
Det är så härligt med höst, löven är så fina nu när dem är röda och gula. Älskar hösten på det viset. Man villl bara hoppa i lövhögarna som man gjorde när man var liten. Har längtat efter en riktig höstpromenad. Tror atta jag ska lura med mig my friend imorn, för att ta en liten promenix. men denna person kan vara lite lat på den fronten;) Men vi får se om jag och Böna kan lura ut henne... man ska inte bara ligga hemma och kolla på när pojkvännen ligger och spelar tvspel hela dagarna! en kanske vi kan ta en fika efteråt! vill bara njuta dem få dagar man är ledig För man vet aldrig hur mycket man får jobba dagarna som kommer.

Har även börjat längtat till julen också. Underbart när man får julstäda, hänga upp gardiner och julpynta. När det första snn kommer och man tänder ljus och har det bra under täcket. Elller när man släpper ut Böna och hon blir helt tokig! men hon tycker inte om att kissa i snön.. Haha det ryker och försvinner. Hon kolla och funderar vart det har tagit vägen. Har redan börja spara pengar till julklappar. Annars blir det så att man inte har tillräckligt med pengar och man kommer på i november att man ska brja handla. Men nu har vi två inkomster iaf. känns skönt. Nu kan man köpa lite dyrare paket till alla nära och kära.. en sak till som jag älskar med julen är när man kommer hem till mamma och det är julsaker överalllt och tända ljus ochdtt spelas julmusik.. När man bodde hos henne och man slutade skolan då hade och alltid tända ljus och musik på. Det är en trygg känsla och det gör så att jag mår bra. På julen är det min familj som är i fokus!
Var skriv sugen idag.skriver om små värdefulla saker för mig!
nej nu ska jag krypa under täcket igen. Böna ropar;)
Hade bra


// Anna Andersson


mamma

Ikväll är det andra avenyn, fy fan vad jag längtar varje söndag. (kollar på alla tre avsnitten på en gång på webben). Synd bara att Ensam Mamma Söker och Hl i väggen är samtidigt! Men man får prioritera!
Ídag fyller även mamma år.GRATTIS!!!! Så vi ska dit med lite blommor! Hon fyller inge jämt, så det blir inget stort Party!
Nu är Krille inne och stor handlar mat, kände att jag inte hade krafte att gå i en affär i dag!
Fan det regnar ute, jag som ville gå en riktig l¨ång promenad med lottis. Men det kanske klarnar upp sen!
Sen kanske jag och Helen skulle kolla på vägen ut idag. men vi får väl se hur det blir med den saken.. Elin ville också komma över en sväng!


THANKS

Tack för en trevlig kväll mina vänner!
nu ska jagsova med min onda tand.
NattiNatti



Jag väntar!

Tjjena!
Jag är ledig idag så himla skönt. igår vara jag hos syrran, käkade middag och kollade på CAMP ROCK, den var faktiskt bra. sen kollade vi lite på idol. Måste bara försöka förklara ett skämt som jag drog igår. Fy fan va jag skratta( bara jag).

Vi kollade på tv, när plötsligt en kille dök upp och gjorde en volt.
Anna-  Titta där är min kille
Madde-  okej
Anna-  Han kallas John TraVOLTA!
Ingen lyssnade. och jag skratta som fan. 
Jag tyckte den var skit kul. ahahahahahh.

Är även ledig imorn, så ikväll blir det sent med Helen! Hoppas vi hittar på nått kul!

Nu ropar krille, han vill inte och storhandla..
Hade bra!






Länge sen nu!

Sorry läsare.. Eller ska vi säga läsaren, Helen!hhaha

Har inte pallat skrivit på några dagar nu. Har jobbat fr mkycket. Men imorn jobbar jag kväll, så det ska bli gudomligt med en sovmorgon..Har inte tid med ett skit känns det som.
Elin fick en provanställning på en restaurang i stan igår. Òch idag är hon fastanställd.. Bra jobbat Gumman! det är så det ska vara. Själv är man ett sketet vårdbiträde..Men det är pengarna jag tänker på och har underbara arbetskamrater!
I heleg är jag ledig, ska inte lämna säng först vid 12 på dan:) ÄLSKAR MIN SÄNG!




har köpt kläder också, men har inte knäppt bilder:(
Have a nice night!

RSS 2.0