det gick bra!

Vi var ju till veterinären idag och det gick jätte bra! Vi får en längre kur den här gången och vi köpt foder också..
Sen var vi till stan oh det gick ochkså bra, hittade julklappar till jimmy och madde! Hoppas dem blir nöjda..:)
Imorn ska jag in igen med syrran och vi ska fixa ite saker;) En hemlis!
Ställde mig på vågen imorse och har gått ner mera:) Känns jävligt bra faktiskt.. Nu gäller det att ligga i..
Det är faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det var.. Så man kanske har nått min gamla kropp om ettt par år.. Man har ju gått upp nästan 30 kg!. Fy fan egentligen,, Men nu ska vi ändra på det!

hörs imorn igen!
Bye


Klappar

Nu har man jobbat en delad tur i dag! jippie eller inte!
När man kommer hem ligger karln i feber och har huvuudvärk, Ska sätt mig och spela crash om en stund.. Har fastnat i spelet, så vi får se om jag kommer nå längre idag. var några veckor sen jag spelade!
Imorn ska jag till dietisten och sen kanske inte till stan och handla lite julklappar..
Vet inte riktigt vad man ska köpa till alla än, men man hittar väl jätte mycket när man väl har kommit in!
Tänkte köpa ett par vinterskor till mig själv. det lär ju behövas i det här underbara väder.. Och kanske en mössa också. vi får se. Det brukar sluta så att man här typ handlat upp hela valbo.. men det hoppas jga inte..
Sen när jag kommer hem blir det nog en promenix förhoppningsvis.. Sen blir det en lugnt hemma kväll.

Imorn ska krille och lotta till veterinären och kolla lite på öronen! Hoppas det hjälper annars vet jag inte hur det kommer sluta.. har en orokänsla imagen jämt när jag tänker på henne.Man vill inte att hons ka lida. Älskar henne så grymt mycket.. Hon är mitt Allt!!!!

på fredag slutar jag 16.00 och ska på middag 18.00 med jobbet:9 Sen direkt efter det ska ja på tejkväll hos tessan! längtar verkligen till dess..

Nej nu väntar Xboxet.. men skriver väl lite mer imorn kan jag tro;)

Sköt om er så hörs vi snart igen!

GLÖM INTE GE EN LITEN KOMMENTAR NU;)

Yeah!





1.15 timmes promenad:)

Shit!

Det har kommit jätte mycket snö i Tierp! Krille gick på ett inatt och skott.. Då var jag forfarande vaken..
Här är bilder på hur mycket snö det var sinksjön:



En sak som jag har tänkt mycket på det är lotta. Hon har kronisk öroninflammation och kan´ske en foder allergi!?
Vi vill teckna en försäkring på henne. För att det blir så stor utgifter annars om man skulle behöva t ex operera henne! men nu är det så här att försäkringen täcker inte hennes problem och vår veterinär säger att vi bör åka till en specialist på Ulltuna! Hur fan ska man ha råd med det.??.  Att skulle ha var så mkt lättare om vi fick henne försäkrade.. Plus att hunden inte står på oss.. Jag vill hjälpa Böna! vi kommer säkert på nått sett..

Vinter!

Först ska jag berätt om fotbollgalan som jag kollade på.. Jag är nog den enda som sitter och bölar till fotbollgala. Det var ju lite sorgligt när man så alla som skulle sluta. Men det är dags för dem unga att kliva fram! Vi får väl se hur det går med det!
nu är man hemma från Anders och Karin i sinksjön! Det har var en rolig helg,, Det är alltid lika kul att träffa dem! Det kanske inte var så roligt att krille och anders höll på och snickrade hela ´dagen och kvällen igår.. Vi som åkte dit för bl a ååka skoter och se mkt snö! mm visst, det var så lite snö att vi inte kunde åka skoter. Och senare ringde madde och berättade att det var skit mkt snö i tierp.. Fan va sugit tänkte jag.. i Jämtland var det inte mycket snö alls... Men nu är jag hemma och får njuta av snön! Älskar snön.. Men en sak som är lite störade är att alla klagar på att det blir vintern! och inte tycker speciellt mycket om snön och julen! Men bor man i Sverige fåår man räkna med snö och jul.. Annars kan man faktiskt flytta till ett land där det är sommar året om! Jag tycker attt det finns nått posetivt med alla årstider!!! men jag gillar hösten och vintern bäst!

Snart ska jag kolla på andra ávenyn och det är riktigt spännade!
här komemr lite bilder från helg!

Längtar tills nästa helg! Eller vad säger ni tjejer??





Kommer mer bildern imorn!
natur bilderna är från sovrumsfönstret! Skit fint



Årets Gala!

Imorse låg jag och drog mig till halv sex! det var ljugvligt.... Lotta låg kvar i sängen och njöt till 06.00 sen gick hon ut och kissa.. Hon var nog lika trött som mig.. jag böt bort min heldag idag, så jag slutade ett:)

Ikväll ska jag Fan kolla på fotbollsgalan, så klockrent.. Jag älskar fotboll. Men jag blir nog den ända som sitter i soffan då. krille hatar fotboll. Men jag är uppväxt med det så det är väl inte så konstig?:)
Senare tänkte jag ta mig en promenad och tvätta lite fnster kasnke:)

i helgen nbär jag var hemma hos pappa, så hade vi det jätte trevligt. Jag och helen blev på lyret, det var skönt. Man somnade snabbt sen!

gick inte att lägga ut nån bild. datan är för seg:(

men ha det bra så länge

Önskar mig i julklapp

Dem här önskar jag mig i julklapp! 2 stycken!:)
Då vet du mamma;)


Deon!

Måste bara berätta en sak som hände nyss. Skulle öppna kylskåpet och ta ut osten och paprikan som jag skulle ha på mackan..Och då hittade jag min deo som låg i en fryspåse.  Då hade jag lagt in den igår när jag skulle lägga in gurkan. fattar inte vad det är med mig ibland.. MAn är lite konstig i skallen.. men vilket gott skratt jag fick när jag såg en deo i kylen.. Man kanske är lite tanke spridd:0.. hej då!

Väcker irritationer!

Idag vaknade jag först klockan 10, sen somnade jag om och vaknade halv 12. Shit det var inte riktigt meningen.. Men skönt var det iaf. Tänkte börja städa snart kanske. Känner mig lite sliten!
krille är sen som vanligt, han sa att han skulle komma hem vid 11 och nu är klockan snart 12.. hade inte förväntat mig nått annat heller.. Vi ska städa tillsammans. Dem sista gångerna har jag städat helt själv. och det är så JÄVLA tråkigt...

Förresten för nån dag sen jag på debatt tror jag att det hette.. Men iaf Alex Schulman var med och dem skulle diskutera om honom. han hade väl hällt en öl över nån kändis.. Och han sida 1000 apor.. Kan bara säga att jag inte gillar alex eller han bror, dem är egentligen ett par bortskämda och oförskämda snorungar. Som inte kan visa nån respekt. Blir så irriterad när jag tänker på dem. Han försvarar för hur han betädde sig var att han tyckte det var roligt. och att sidan är till för ungdomar. Och jag är en ungdom och tydligen tillräcklig vuxen för att fatta att dem inte är roliga eller coola. och ungdomar som tycker dem är roliga måste ha en jävligt konstig syn på komiker eller vad som är roligt här i världen.. Inte så konstigt att det finns mobbning i skolan... Ungar tar väl efter dem två!!!!!!! Dem två ligger på min utelista!!!!!!!!!!

Nej nu är det dags att sätta igång! hade bra!


Norrland!

Nästa helg far man upp till Norrland:) Man ska åka skoter och ha det mysig...
Och helgen där på ska jag supa till hos Tessan. Det ska bli skit kul! Kul att parta med brudarna..
Idag har jag jobbat och ätitm och suttit vid datan har inte orkat mycket mer. Men ska väl sätta min på cykeln en stund i varje fall. Men det ser skönare ut och lägga sig i sängen med Böna.
Imorn ska jag till daddy och äta tacosgratäng och dricka vin! Är jävligt sugen på vin faktiskt! är faktiskt sugen på att festa. Saknar att festa och leva rövare!..
Men nu för tiden jobbar alla eller så är det nått annat.. ska inte klaga, jag jobbar jävligt mkt jag också.. Men jag vill ta tillfället i akt när man är ledig. Skulle vara kul att gå på en hemma fest, det var länge sen man gick på en sånn. utan att det skulle vara tjejkväll. Vi får ta och fixa det nån gång.. Det känns som man är typ 40 år och sitter hemma åå kollar på idol med gubben och hunden.. Jag är faktiskt bara 19 år! Inte 40..  När jag 16 år, så sa alltid min familj när jag var ute och festa som en tok och levde rövare.. Fan va förbannad jag blev när dem sa så.
Men måste bara få prata om idol iaf. Jag tycker att alice och Kevin är grymma. Men i kväll var Kevin och Annas duett riktigt bra.. Man fick se en annan sida av Anna..
Och på söndag skulle Elin komma hem.. längtar tills att träffa min lilla gumma.. Hon jobbar varje dag i veckan och 24 timmar om dygnet och festar som en tok.. Elin tänk på hjärtat och du måste vara lite ledig också.. Men du trivs ju så himla bra vet jag! Unnar dej det här,verkligen.. Men Tierp saknar dig tokfan;)
Och känner att en annan vän till mig har förändrats så himla mycket under den senaste tiden. men det är inte bara jag som tycker det, vet jag... Synd att man tappar kontakten och glider ifrån varandra. Kanske har mkt att göra inte vet jag, men hon är inte som förr! Känner att jag inte orkar ta tag i saken.. Thats life!

Ska även stor städa imorn och tvättstugan på söndag! Men först ska jag sov ut.. Jag och Böna kommer ligga och nanna huvve mot huvve hela natten!

Idag var jag skriv sugen. Det är skönt att skriva av sig!

God natt och sov gott!

Ring mig Helen!

Är hemma på lunch nu!
Sorry Helen, jobbar till16 i stället för 13:(
Men vi kan väl gå senare??

Nej nu måste jag få böna att äta lite mat..

Have a good day!


Mopsen är inte böna/lotta, dem som inte vet det!

...........................


Böna

Nu sitter man nyduscha i soffan med världens skönaste t-shirt på sig! Sitter och halv kollar på tv:n. Har varit ute och gått med helen! det har gett resultat 4,4 kg har jag gått ner:) hoppas att det fortsätter bara.. <det är inte bara det att man gå utan vi pratar en massa skit och busar med Böna. Helen brukar få hålla i Lotta, men hon blir skit skraj när vi möter hundar. då får jag ta kopplet! hehe.. Lotta som är världens snällaste..

Kollar på toppfprm nu, ganska intressant!  Skulle också vilja ha en personlig tränare..

nej pallar inte skriva mer men lovar att skriva imorn igen!



Usch fy!

Fan va jag hatar att bli vuxen!
Idag har jag vart och pratat med facket, fattar ingenting av vad dem sa.. Och lite senare ska jag och helen till banken och fixa en internetdosa! Ska lära mig att betala räkningar.. Fy vad jag känner mig vuxen, det känns inte bra.. Ska även upp till Tierps byggen och hämta lapp och att söka lägenhet.

Fan va sliten jag var imorse, Krille ringde 08.00 och jag var helt död och somnade om, han rinde igen 08.30 var lika trött och somnade om.. Sen rinde han 09.00 då försökte jag låta som jag var vaken. Och sen klev jag upp 09.30. Det är Anna i ett nötskal.. ahhha

Har funderat länge nu på vad man ska köpa för julklappar, men kommer inte riktigt på av jag ska köpa till alla.. man vill ju att det ska vara nå speciellt till var och en.. Jag har två julklappar bestämda en till mamma och kenneth och en till Krille! Vet att dem kommer bli jätte glada för sina presenter..

SAKNAR DIG ELIN ZÄLLH! Nu var det länge sen vi sågs!

Här kommer bilderna från klippningen!
Fan va jag grina när hon drog ut slingorna!




Hallå!

Nu ska jag dra i mig två kokta ägg och springa iväg till sjukhuset!
Är lite stressad, ´men har tid att skriva medans äggen kokar.. Nu är internet tillbaka:) Yes va skönt..
Har gjort en hel del under den här tiden som jag inte har skrivit.. jag och helen klippte oss igår och det blev skit snyggt.. Har längtat.. Bilder kommer upp senare idag!

Hade bra så länge!


Dem är över nu!

Mina tre lediga dagar är över nu! Dem har varit långtråkiga och sköna på samma gång! Det var behövligt kan ja säga!
Så ikväll blir det att sätta igång igen.  15.30-22:) härligt. I helen som var jobbade jag hela helgen och skulle till Mia på en lite Hallpween fest, men det sket sig! Tråkigt hade verkligen velat gått på den!!

Ursäkta måste bara säga att jag stör mig otroligt mycket på mitt tangentbord, det börjar balla ut.. bokstav G är trög som fan..så ni får ha överseende med om det fattas ett G lite här och var!!

vad har hänt annars då, jo Obama blir USA:s nye presedent, det är ju kul för dem som är intresserade! Var till mormor i igår och mina promenader funkar fint! Förresten är jag precis hem komme´n från en promenad! En timme och en kvart. Men det var seg idag för jag har så inne helvete ont i nacken och i axlarna, har legat fel på kudden i natt:(

OCh imorgon ska jag till tandläkaren och få domen om jag har några hål!! USCH.. Läskigt..

bye!

Lotta ligger och sover, krille sitter och kollar på tv:n och jag sitter och skriver i bloggen och äter ett äpple!
Vilken familj!!

RSS 2.0