Suck!

Idag har man jobbat, gick upp klockan 5.. Fy fan vad drygt.. Sen var det full rull. Var till sjukhuset med fingret i dag, det var en stor jävla infektion. Så nu äter man penicillin.. Trodde att jag inte skulle få dricka på studenten, men pratade med läkaren och han sa att det var lugnt.. Fan vilken lättnad.. tittade på fingret nyss och svullnaden och varet hade lagt sig.. Jag och jempa har spelat lite kort.. (var skit länge sen) Nu sitter man och väljer ut låtar till studenten:9 Det var inte många dagar kvar nu.. Fan sen är det bara att börja jobba.. Vet inte vad vi ska göra på studentkvällen, det sägs att det äår fullt på alla krogar.. Elin du är i Norge när man som mest behöver dig(skoja).. Men det skulle ju underlägga om nån kunde fixa in oss. Men det blir ju svårt. Nej nu ska jag och min kudde ha ett allvarligt samtal hela natten lång.. Det ska bli mysigt..
Här är lite grejer jag har köpt idag:)
       
En hostande askkopp    Toarulle                           Ölbång              Glas med sugrör  Drinkpinnar med sked
Vilket FYND:)

Älskar dej Elin<3

Ajaj!!

Hejsan!!
Sorry.. Har inte skrivit på några dagar.
iFredags så åt jag och Helenius kina mat, sen kom johanna så vi spelade lite kort och kubb.. Jag och helen vann 2 gånger och jempa och johanna 1.. Jävla sopor;) Sen kom Krille och patrik och dom var festsugna, men killarna har ju inga kontakter så det blidde inge alkoholintag för deras del. Så vi satt oss och spela Buzz i stället. Jag kan ju säga att det var ju utklassning på hög nivå, den blåa apan vann stort. OCH DEN BLÅA APAN VAR JAG=). Sen led kvällen mot sitt slut och alla åkte hem. Och jag la mig och kolla på Vart fan är mitt band?.

Lördag: På dagen åkte vi till pappa & AC och fika och pplanerade inför studenten.. Sen åkte vi och handla för vi skulle bjuda Helen och Patrik på grillat. Så jag skar grönsakerna och skulle dela på majskolvarna. Sen slant jag med kniven och skärde av halv fingertoppen. Jag sa till krille: Jag kan inte titta för då svimmar jag, så lindade in fingret i en handduk och sen åkte vi till akuten. När vi var fram, så kom vi på att fan det är ju strejk för i helvete. Så vi åkte runt på köpingen och då sa krille att han hade min fingertop i handen. Och bad mig stoppa in den i munnen, nej för fan sa jag. vi ringde mamma och bad henne åka till hemtjäntkontoret. Och när vi kom fram kom mamma, en underskötersk och en sjuksköterska och börja hålla på med fingret.. Jävla vad jag blödde. Men jag fick grilla efter det iaf. Sen på kvällen var det ESC och vilket jävla fiasko. Jag tycker att Perellis låt är as bra iaf. Jo just ja vi spelade pokler också på kvällen. Helen gick all-in för att hopn vill sluta spel och då vann hon alla pengar:9 hahaha
               



Söndag: Jag skulle ha jobbat kväll, men eftersom det hände en lite olycka kvällen ianna så fick Jempa jobba ist för mig:) Tack gumman.. På dan åkte vi till Lasses ny tjej och kollade på hennes nyköpta pool. Stor som fan var dem. Där måste jag bada någon dag.. sen pluggade jag hela dagen.


Måndag: jag firade min mamma på måndagen i stället för söndagen för att hon jobbade.., Köpte en stor bukett blommor till min underbara mamma som kostade 200kr. Det är hon värd för jag älskar henne så oerhört mycket<3 Sen böt vi förband på fingret, det hade fastnat i fingret, när vi försökte dra bort det så gjorde det så ont att jag spydde och höll på att svimma. jag säger bara kommer aldrig skära en majskolv till i hela mitt liv. för den smärta jag kände igår har jag aldrig känt förut.
                        


Nu orkar jag fan inte skriva något mer! sorry helen jag tror inte det blev ett A-4:a.. Men hoppas att det går bra endå.

Saknar dej Elin<3 Behöver dig här hos mig:)

Pusselipuss puss på¨dej Helen


Vilka dagar!

orkar inte skriva varje dag, så jag återberättar dom roliga dagarna i mitt liv..

I söndag så var jag, krille, helen och patrik ut och fiska. Det blev typ inget fiske för min och helen skulle. Vi åkte till Mehede och köpte glass. Jag ska ju inte påstå att Helen körde snabbt. Hon var inte van med bilen. Fan vad jag skrattade, vi kände oss som två pensionärer :) hahaa. Böna var också med och sprang runt som en dåre och pep så fort jag gick bort en bit i från henne. som är så söt min lottta<3 En sak till den dan som var as kul var att Patrik var tvungen att springa ut i skogen flera gånger under tid. (undra vad han gjorde där, det kanske ni fattar). jag tror han hadekäkat någon gammal grävling:9haha. jag och Helen roar oss så bra med vårat bajs prata, omogna är bara för namnet.. sånna är vi. jag måste bara säga att Patrik och HELENS bil är så snygg! 'eller inte* haha
                                                   

I går var jag och Helen ute och åkte lite. vi "hamnade" i ängskär.. Jag fattar inte hur fan vu kan ha så kul när vi bara gör en sån sak att plocka blommor. Helens "fina parkering och bakning ska ingen klaga på.. Eller jo förresten det får man fan göra. Fan det var jag som sa hur hon skulle köra, det höll på att sluta illa vi backade nästan in i en stor sten.. skickligt.! Vi fick var gullvivor till slut. Fast helen var rädd att bli biten av en orm. Hon stod och hoppa som en tok, för att alla ormar skulle dra där ifrån. fast det fanns ingen orm där som tur var:) Sen åkte vi till affären och helen försökte pracka på min kålpudding.. Fyt fan vad äckligt..  Men krille fick pannbiff ist.

                                                          



Och idag har jag varit i Valbo och köp ett smycke, hårspännen, leggings och ett par shorts..
Och på fredag ska jag och helen ut och äta på kina.. Mums. Vill bara säga ett stort tack till dej Helen för att du finns! Älskar dej oerhört mycket.. du vet att jag finns här för dej. och att du kan prata öm det är nått på tok..



SAKNAR DINA OCH MINA SJUKA STUNDER ELIN SÅ JAG HÅLLER PÅ ATT ^GÅ ALLA PÅ NERVERNA HÄR HEMMA¨.. SÅ KOM HEMMMMMMMMMM! love you gummis..      

Skämtet!

Hallå där!
Igår var man hemma hos johanna på kvällen och tittade på tv med hennes mamma och pappa:)
Vi tittade på psalmtoppen och sommarkrysset. Jag måste ju medge att psalmtoppen inte riktigt var mn
typ av program. hahaha. men sen tittade vi på sommarkrysset och Ola och Jason var med. 
Dem drog ett skämt där som jag och johanna skrattade as mycket åt:hehe
Vet du vad det kallas när pensionärerna är ut óch går?

-Nja kanske PRO

-Nej, antikrundan.. ahahahahahahahhahahaha fy fan vad vi skratta vi har den bästa humorn i Sverige:)
Det var kula tt få komma och hälsa på igen, det blir ju inte så ofta. som synd är. men vi har lika rolihgt
varje gång vi ses.

Imorse vaknade jag klockan 12, så jag kommer inte kunna sova i natt:( men men det tar vi då..

Miss you my Friend!
image7
Tack och hej.. 

Favorit låttext

GABRIELLA SÅNG

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

image6

Psykobryto

hallå där!
Har inte skrivit på några dagar för jag har vart sjuk. Så jag har bara legat i sängen och i soffan hur länge som helst. i dag var det min första dag på jobbet:) det gick bra och jag trivs. men det var lite för mycket information för mitt lilla huve idag..jag gick dubbelt med kerstin och hon var bra på att lära ut fast hon var lite virrig.
Fan vad jag längtar tills man kan börja bada nu.. Då ska jag och liga dra till rullsand och bada. Fast jag kan tänka mig att du helen och syrran kommer att ligga på stranden hela tiden. Jävla torr bollar.. 

Saknar dej Elin! Glöm inte att jag älskar dej..

Peace mother fuckers.

Psykbryt

SUCK!
Ännu en dag bakfull. det har blivit en del festande nu på¨den senaste tiden. I gåpr var jag hemma hos Kerstin och åt kräftor och drack vin. Trevligt som fan. Men sen fick ligan för sig att vi skulle ner på brorsans, och jag som verkligen inte tycker om det där stället. Men man var ju full som en kanon kula, så jag tog mitt pick och pack och följde med.. PINSAMT.. Som tur var vad det inte mer än typ 10-15 stycken där.. Så jag och syrran ägde dansgolvet.. hehe..  Sen när det stängde så gjorde jag bort mig rätt så rejält. Den som vi9ll veta vad som hände får fråga. för det tar jag inte upp på den här bloggen. men jag kan iaf tacka min kära vän  HELEN HONKAMÄKI så jävla mycket för igår.. Undrar hur vad som skulle hända om inte du räddad oss...
Fy fan vilken dår man är.
Idag har jag och krille varit ut på en liten picknick, det var mysigt. Synd att det inte var så bra väder.
Har precis ännu en gång kollat på high school musical, nu har jag nog sett det 4 gånger tror jag.. den är så  bra..
Om en halv timme är det veckan höjd punkt, Andra Avenyn..
Hoppas ni har det bra i Oslo Elin, viu ses snart.
Då får du berätta om liovet i Norway..
Just jag nu är det inte många dagar tills man börjar jobba=)

Have A Nice Life People:)
Peace

Psykbryt

Hallå där.
Igår var det studentskiva på people, det var skit kul.. En massa trevliga människor. Träffade gamla vänner som man inte har sett på över ett år, som man inte ens kände igen*pinsamt*. Det var fruktansvärt varm där inne och glas på hela golvet. Men som jag har hört så var det lindrigt från dem andra åren:) hehe. Men det var synd att syrran och elin inte var med´, men jag fick nöja mig med helen och jempa..hehe nej jag skoja.. På vägen hem hade jag och Jempa allsång ( det lät Förjävligt), men det var skoj. idag har man legat i solen, har inte orkat gjort ett skit. Man är röd som en jävla kräfta.. Sen har man grillat och vart hos syrran.. Imorrn ska jag till KK och äta kräfter och dricka vin..
Och på onsdag börjar man jobba:) :(..
Vi får se hur det går..

Saknar dej min lilla lus i Norway..

Puss och ehj

Psykbryt

glömde skriv i går, men det hände inte så mycket.Var till sjukhuset på dan och sen när pälsk kom hem så åkte vi ut och fiska. Jag fick en "stor" gädda på 0,4 kg. ahah. Sen när vi var klara så åkte vi ut och kollade lite på hus, sen tog vi skogsvägen hem och då såg vi 3 stycke stora älgar. Åhh fy fan vad jag skratta, dem ser ut som cameler:9 haha
Sen när vi kom hem 21,00 så lagade vi våfflor, det var fint som fan de.

Gårdagens kommentar:
 Älskling titta en örn?
Nej Anna, det är en fiskmås..
Lite pinsamt kanske, men fiskmåsen var stor som satan.

Idag har jag vart i skolan och vi fick banden till studentskivan. det är band som det står t ex klassens mupp och sånt. Men dem såg förjävliga ut så företaget får lov att göra om dem. På mitt band står det KLASSENS TIERPARE, eftersom det är bara jag som bor i Tierp. lite tråkig tyckte jag men men. Vi får se om jag har på mig den.. 
Jag kom nyss hem ifrån sjukhuset har tagit bort en leverfläck, det gjorde inte ont alls. Hade världen bästa doktor Håkan hette han..
Tyvärr så har jag inte hjört  nån rolkig kommentar än men vi får se jag lägger till en.

have a nice life
Saknar dej Elin..
//// Tierparn


Psykbryt

Hallå där..
Anna heter jag och kommer från en liten liten liten ort som heter Tierp. Jag kanske är lite efter med att skaffa mig en blogg, men nu är jag tvungen frör att min vän Elin ska kunna se vad som händer i mitt liv medans hon är i Norge.. fattar tryp i9ngenting av den här blogg grejen än s¨å länge, men det kommer väl... N ej nu ska jag och min älskade pojkvän åka ut och fiska gammel gäddan.
tack för mig tjohej.



Kärlek till Elin Zällh.--- Saknar dej så himla mycket..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0