Hopp, tro och kärlek

Hej gott folk..
Nu sitter man och lyssnar på musik( just nu Takida-curly sue) och kollar på gamla bilder.
Fan va mycket bättre det var förr asså. Längtar tillbaka. Nu är det bara jobba och städa. vilket jävla liv.. Fan va tråkigt..
Förr festade man och brydde sig inte om ett skit.. Nu har man så mycket att tänka på hela tiden. Men man ska väl inte klaga antar jag!!!! Det händer inte mycket i mitt liv just nu, känner mig ganska nere om jag ska vara ärlig. Men det blir förhoppningsvis bättre på måndag när MIN UNDERBARA ELIN kommer hem. har saknat dej så det har gjort ont. Du får aldrig lämna mig så där igen. Har ingen tokig fan att umgås med annars.. Det är inte så att jag inte tycker om mina andra vänner, utan dem är också underbara.. men i sommar har jag mest umgåts med Helen och Madde.Ni är underbara ni också.
Här kommer några bilder från förr:
        


   



De hr var bara några bilder..
Hej då!!!!

Bara jobbat.

Hej allihopa.
Vet inte varför jag inte skriver här så mkt längre, men vi får hoppas på att jag skärper mig:)
Det känns som jag inte har gjrt ett dugg i sommar, bara jobbat. jag har typ varit ledig en dag varje vecka. så det är väl inte så konstigt att man inte har gjort nått. har bara festat en enda gång:( Men det ska jag ta igen nu i höst. om speciellt har väl inte hät tror jag. jag har börjat träna och har inte umgåts med jenny på nästan hela sommar. det är väl allt som har varit ovanligt.
Kul att du ringer så ofta nu Elin, saknar ju dig. men nu är du iaf i Sverige. När du kommer hem så ska vi ha 100 filmkvällar och spela kort, som vi gjorde förr.. hahaha.

vet inte vad jag ska skriva mer. ska hem till malle och kolla på damfotboll snart! hoppas det går  bra för dem..

Här kommer några av dem få bilder som blev knäppta i sommar.:
                                                      



Hej på er..

RSS 2.0