Gott nytt år!

Idag är det ny års afton! Och fan va jag har sovit länge, vaknade för 10 minuter sen..
Ska ju jobba imorn och resten av veckan. Så man måste ju sova ut..
Ska knäppa bilder i kväll så ni har fått sett vad jag ska syssla med!
Hoppas ni får en roligt kväll. och en bra start på det kommande året:)

The christmas is over!

här är nog få bilder ifrån min jul.. Resten ligger på krilles telefon och den får man typ inte röra!
Och mina favorit örhängen har jag på mig också! Så Snygga..







Idag har jag haft en mysig hemma dag! Med myskläder och soffliggandes:)
Jag känner mig stolt över mig själv, Idag har jag  gjort nått, som jag aldrig trodde jag skulle våga.
men vad det är, är det bara jag som vet! Och ingen annan.....
Var in tilll valbo en sväng också köpte ett par duntofflor, trosor och en tröja!
Tofflorna köpte jag för krilles skull så han slipper ha mina kalla fötter mot sina ben:) haha
Imorn är det nyårsafton, det ska bli kul....
Har även hunnit med en timmes promenad också:)
Så nu dka jag och Bönhög krypa ner under täcke och kolla på en rulle:)



Har ätit fjärilsmakaroner i dag.. den var många år sen=)

hinner inte

hinner inte oich orkar inte skriva i bloggen. jobbar så himla mycket så när man kommer hem är man helt död,
Men jag kommer lägga upp bilderna från julen om nån dag fram över.
Nu är krille inne i stan och handla lite grejer till hemmet:) kommer blir skit snyggt.. Ni kommer få se före ch efter bilderna när det är klart här hemma.. Han fick pengar till en tv i julklapp. det blev en Philips 42 tumare. Jätte fint. Så fick jag två hyllor av honom och pengar och en skål m.m. Av lite andra folk. Jo vi fick en tvbänk också:)
Så nu börjar det se ut som ett hem hemma oss hos!!!
Annars händer det inte så mycket ska åka och jobba snart och har precis lagt i en maskin tvätt..

Hade det bra alla så tomtenissar!


ca 3 månader tills jag blir moster!:) Längtar!!!!!

Julafton!

    God Jul
Hoppas ni får en underbar dag...
Bilder från min jul kommer senare!
Julkramar Från mig till dig<3

Ostbulle!

nu har vi kollat på filmen. Eller det var ju några timmar sen, men ändå..! Den var riktigt bra, en typiskt Anna film..
Pratade med Krille förut. cCh han hade det bra i "Östersund .. Den hade badat bastu och haft det bra!
Vid 2 åt jag och Enno tacos och sen skulle vi diska. och det slutade med att vi städade lägenherten:) Så nu sitter man med en cider i handen och väntar på att golven ska torka!
Helen kommer sen och äter med oss.. MysPys! Sen vette tusan vad som händer.. Jag skulle vilja festa jag, men det är jag det:) Tror inte att nån anjnan är sugen!

TÄNKTE BARA SÄGA ATT DET ÄR ROLIGT ATT ENNO ÄR HÄR OCH HAR EN MYSHELG!
Men snart blir det nog onte så många myskvällar hemma oss mig.. För då blir det nog hemma hos henne eftersom hon flyttar i Januari.. Och Anna har första sängplats! Man kan säga att jag också får ett nytt hem;) eller hur Enno?? hahaha.. Nej men det ska blir kul.. och det är bara att säga till om du behöver bärhjälp! Ska hjälpa dig att komma iordn9ing iaf:)

Peace<3


Film

Nu har man ätit frukost: Gröt, ägg och banan. Det var fint. Nu ska jag och jenny sätta oss och kolla på Another Cinderella story, det verkar riktigt bra.. vi får se. igår lånade elin en massa filmer av mig bland annat Hollywood Gigolo. Det är så jävla skönt.. hoppas hon tycker den är lika bra som jag tycker att den är.. ska ge lotta medicin nu!


   
Byebye

finns det nått mer Svenskt än det här:

                                                       


Älskar Göta kanal!!!!!!

Allt möjligt!

Städat köksskåpen, handlat och jobbat är vad jag har hunnit med hittills idag:) Skönt att få det gjort..
Skulle ha åkt i till stan. Men jag ångrade mig, Skulle ha köpt nått att ha på mig på julaftion. men jag tar nått som jag redan har i stället. Men jag har köpt två filmer iaf:)

Mindre än en vecka kvar till julafton!! och jag tror krille har hittat sin julklapp.. Den låg inte likadant som den låg innan! Hmm.. Blev jävligt sur när jag såg det.. och skällde ut honom. men han sa att han inte hade sett nått.. Litar inte på honom!
'
Såg på bonde söker fru igår! Och jag gissade rätt på vem dem skulle välja.. Tycker att Wille verkar så skön!! En som polare skulle man ha!

Nu är reklamen om körslaget igen, fan va grym den är! Har den låten på hjärnan hela tiden. It´s my life............
Tyckte faktiskt att det programmet var roligt förra året.. man får väl se nått program den här säsongen också!


Nej nu ska jag laga mat.
Idag blir det..
grillad kyckling, ris och currysås.. och självklart wokgrönsaker!!
Mumma:)

helgen

Min, Maddes och Kerstins kväll.. kerstin la sig på soffan och sov i 2 timmar efter maten. haha.. hemma oss hos ska man känna sig som hemma. jag gjorde även en makeover på Kerstin!









men hon tyckte inte om det själv! haha


Tandfen!

Idag kommer Kerstin vid 13.00 och då ska vid ngöra käck och dricka vin! Och lyssna på julmusik.. Madde skulle komma lite senare. Man skulle egentligen gå och göra sig i ordning snart, men pallar inte.. E sliten efter veckan som har varit..
Jag som skulle vara ledig den här helgen. Men madde ringde imorse och fråga om jag kunde jobba 13.00-2.00 imorn. Och jag sa ja som vanligt.. Men jobbar inte så himla mycket den här månaden faktiskt.
Igår följde jag och madde med Elin till tandläkaren för hon skulle laga en tand. Hon hade fått en fraktur i ena fram tanden.. Hon ville ha med mig som ett personligt stöd, och självklart ställer man upp..Hon är liv rädd för sprutor och har tandläkarskräck. Jag är också livrädd för tandläkare. Jämt när jag sätter mig i den stol som dem har inne i rummet, så skackar mina ben så jag håller på och blit tokig.. Fattar inte hur folk kan jobba med nått dyligt..
Men iaf så skulle hon ta en klunk öl och då var det nån idiot som kom med sin armbåge och slog den mot flaskan. Så en del av hennes tand gick av! Men tandläkaren var snäll och så att hon hade fina tänder. Hon hade dem vitaste som gick att få:)


nej nu kommer nog krille snart med mina varor!
 
See U


Grattis Kevin

Grattis kevin som vann Idol 2008!
Fast jag tyckte ju att Alice skulle vinna..


Katastrof!

I går märkte vi att i förrgår kväll hade Lotta ätit upp 50-60 köttbular. Jag trodde att krille hade fryst in dem och han trodde att jag hade gjort det. inte så konstigt att lotta inte kunde sova på natten och bara gick runt på golvet och kraffsa på dörren.. Vilken hund, mätt måste hon ha blivit iaf..'

på kvällen igår skulle jag klippa krille. Han ringde patrik och fråga om han hade en sån där som man snaggar med. Trimmade lite i bak för att det blev så svårt att klippa det var för långt. När jag var klar med det så började jag klippa lite. Sen såg jag att jag hade missat lite med trimmen och skulle ta bort det.. Då hade krille suttit och lekt med den och hade ställt in den på 3 mm och från början hade vi 21 mm.. Jag drog trimmen på det stället där jag hade missat och det blev väldigt kort.. Så nu har han knappt nå hår kvar på huvudet! typiskt jag som skulle göra han julfin!!!!!!!!!!

Skrev ka´nske lite invecklat, men klockan är kvart i sex och jag är skit trött!


Tomten;)

idag ahr jag gjort mina köttbullar, har även jobbat delad tur. Hade jäklit ont i huvet innan jag åkte i väg. Men efter två alvedon och en timmes vila så gick det bra! Men fan vilken stressig kväll på jobbet.. satan! trodde aldrig attt kvällen skulle få sluta!
Har även kollat upp alla mina orginalfilmer. det börjar bli en hög nu:) Men jag räknade inte in dem jag och krillle har köpt tillsammans.. Villl verkligen ha hyllor som jag kan ha mina filmer i! Jag hoppas att tomten lyssnar på mina önskningar!
 Imorn blir det jobb och gym! Och sen ska jag bara ligga framför dumburken resten av kvällen:) SKÖNT!
Måste få visa en bild på min lunch idag också!hehe
                                          
                                           
                                         

Ni är även dåliga på kommentarerna:)
Älskar när ni skriver en mening eller två;)

great

Ja nu ska man alldeles strax gå till jobbet och jobba ´3 timmar. Sen gå hem och gå tillbaka senare och jobba 3 timmmar!. fan va drygt. Blev inge av med köttbullarna imorn:(. Orkade inte.
Men vi får se om det blir av idag ist..
Sen så kanske man ska gå på krogen på lördag! vI ´får se hur det blir.. ;Men det låter mkt trevligt..

Kram/annA

Tisdag

Idag:

*   Gå till sjukhuset (dietiskten)

*   Ska på arbetarsamtal.

*   Gå och köpa träningskort och träna!

*   Äta lunch.

*   Städa lite'

*   Rulla köttbullar

Och det här ska vara min lediga dag!


That`s life

Jag kollade på britney for the record igår kväll. Var jäkligt intressant och se hur superkändisarna har det! Jag har iaf ändrat en massa uppfattningar om henne! Hon verkar vara en roligt, stark och en klok person.. Det kan inte vara lätt att ha det som henne..

Och igår kväll åkt krille till Kenneth och drack några öl. Och sen kom han hem och böt om sen stack han i väg igen. Och han så att han skulle till Lina och rickard. och sen när jag ringde senare på kvällen för att säga god natt så var han på brorsans.. Han lät något påverkad, Britney dokumentären slutade 00.00 och då la jag mig för att sova..
 Sen log jag och vred och vände mig. Kunde inte somna. ( Har svårt för att sova när jag är själv hemma) Och helt plötsligt så hörde jag en nyckel idörren och då var det krille som kom hem. vinglade och levde rövare i köket. (då var klockan 01.10) Fan va förbannad jag blev skickade tre mess och fick inget svar.. Sen klev jag upp ur sängen, arg som jag vet inte vad. Och sa åt han att gå och lägga sig och vara tyst! Han kom och la sig, men det snurrade för mycket så han skulle kolla på en film. Så han la sig i soffan och kollade på film typ kvart i två. fem i två hörde jag djupa snarkningar inne från vardagsrummet. Jag var så himla arg! jag som skulle upp och jobba. Och pricken över i: t var att jag vaknade halv sju av att madde ringde. Börjar 7! Det vara bra att klä på sig och borsta tänder sen dra iväg!

Vilken natt är trött som satan!

”Britney: for the record”

i kväll är det tv:n som gäller säger jag bara! hela kvällen är spikad!
Missa inte Britney for the record 22.35 tv4!.


God morgon, god morgon!

Låt fåglar sjunga glatt, god morgon, god morgon i kör!!!!!!!!!!!
Idag vaknade jag 05.30, fint att gå upp tidigt eller inte.
Kunde inte sova igår låg och kolla på poseidon. Har sett den
förut, men den är ganska bra så jag kunde inte sluta glo!
Nej snart ska man åka och jobba.......
See you
Puss&Kram


Tierp by night är lika med fylla och fight!

Ja idag har man varit ute och gjort Tierp osäkert! Eller inte.. var och handla en sväng och har vart hos dietisten!
Men en sak vart osäker i allafall och det var min lilla cykeltur.. Fan va halt det var asså.. livs farligt!
Men krille har fixat så där grejer man sätter på skona så man inte halkar.. Bra att ha när man är ute och promenerar. Skiter i om det är fult, det är jävligt bra när man motionerar..
Annars har jag inte gjort så mkt. Städat, diskat och lagat mat! En riktig hemma kärring, nej fy fan..
var tvungen finns inte tid nån annan dag. eftersom man jobbar så himla mkt..
Ikväll blir det idol och sen sängen. Tror jag ska ta en glas vin också.. Mums:)

Ja min julafton ser ut så här att först ska jag och min underbara älskling ha en mysmorgon. Sen kommer John, Lina och Rikard hit och dem ska väl att lite och öppna julklappar. Jag bär av lite tidigare än Krille till Fader Abraham;).kalle där och mat och klappar och prata.. Sen vid tio ska vi hem till mamma och ta en skinksmörgås och lite julmust och öppna klappar. Ska jobba dagen efter så det får inte blir för sent! kommer nog att bli en bra jul iaf:) Huvudsaken är att man träffar alla och har det bra! Oj glömde Böna ska med också, Men det är ju själv klart..

Lördag, Söndag jobbar jag 7 - 16.. Sen ska vi in till stan en sväng också!

Nej nu ska jag hjälp karln inne i köket. Låter som det lär behövas:) hehe


Värme ljus!

Jag och böna ligger i sängen och väntar på våran Älskling!
Med tänd ljus överallt:) MysPys


Levande ljus!

Julafton, en mycket mysig dag..
Mamma jobbar julaftonskvällen:( Så jag blir hemma hos pappa hela dan!
Annars brukar vi åka runt. Man vill ju träffa varje familjemedlem på julen.
Men det får lösa sig på nått vis. Sen jobbar jag annandagen och juldagen.
Fint med pengar..

Idag har jag varit ute och ätit med Madde sen gick vi på personalmöte och sen jobbade jag.
Och nu är man hemma..
Jag och Madde åt tacos och det var så mumsigt.. Madde ville äta på kina, men kan inte äta där när
det innehåller så mkt fett.. Men det skulle ha vart gott. Men tacotallriken var inte helt fel den heller kan jag säga. Mums..

Nästa helg ska jag och Kerstin göra knäck och dricka vin. men det kommer nog bli mest vin;)
Vill bara säga att Kerstin är en underbar människa och tycker om henne så otroligt mycket..!...

nu har jag pratat med Mia för ett tag sen, har inte pratat med henne på skit länge.. Kul.. Ska träffa henne på måndag!
Och så ringde Sara direkt efter och har pratat med henne i två timmar nu. kommer nog bli ett bra tag till. Vi har inte pratat sen i september..Har saknat min tjejer:) började skriva detta inlägg klockan 22.05. och nu är klockan 00.30...

Så byebye. hinner inte skriva klart!

1:a Advent

Tappat skriv suget igen.. Är så trött hela tiden!
Men nu sitter jag här igen.. det har hänt ganska mycket  under tiden jag inte har skrivit. Men en sak är att i fredag var jag på middag med jobbet! Det var ganska kul. maten var inge bra.. När vi hade ätit och pratat en stund gick vi hem till madde och fortsatt dricka..Jag,Helen, Shii, Madde och Jempa! Madde drack inte, för PissNisse var inge törstig då!;) hehe.. sen gick vi tillbaka dit på kvällen, Och då var det bara 4 kvar ifrån jobbet:( Alla hade bangat ur.. Tråkigt.. Men var så himla trött iaf.
I dag har jag jobbat. och är jätte stolt över mig själv, kan jag säga. men kan inte berätta vad det ä. Men det är helt otroligt! Har vart en mkt stressig dag annars, kan man lugnt säga..
nej nu funderar jag på och slå mig på rygg en stund och sen ta och träningscykla lite.
Och nästa vecka börjar jag gymma igen:)
Ha det bra!
/Anna

Här kommer bilder på: lite vdricka, min underbara vit chokladmousse som jag gjorde iförr går!, min nya diskhandskar, min outfit på kvällen med jobbet m.m.




RSS 2.0